5. Proverite uključuje li vas u sve aspekte svog života

S vremenom, on bi vas trebao uključiti u sve aspekte svog života, bez izuzetka. On bi vam trebao pružiti dobrodošlicu u svom domu i kancelariji. On bi vas trebao zvati da provede vreme s njegovim prijateljima i porodicom. I ponosan je što vas može pokazati!

6. Budite apsolutno sigurni da je zaljubljen u vas

Ako je muškarac zaljubljen u vas, vi ćete mu biti prioritet. On će želeti da stalno provodi vreme s vama i govoriće vam o stvarima koje mu se sviđaju vezano za vas. Nećete se pitati šta on oseća prema vama ili teskobno čekati da vas nazove. Ako je on zaljubljen u vas, vi ćete to znati. A ako nije, pronađite nekoga ko je.

7. Zalažite se za sebe

reklame

Ako vas nešto muči, recite mu. Ako on odbacuje vaše osećaje ili se počinje obrambeno ponašati, to je znak upozorenja. Budite u vezi samo s nekim ko je u stanju proceniti svoje ponašanje i napraviti promene kada je to potrebno. Budite u vezi s muškarcem koji shvaća svoje greške i ceni vaše osećaje (isto činite i vi za njega).

Prava dama
Prava dama

8. Pričekajte sa seksom (onaj pravi će čekati)

Kad želite ozbiljno pronaći “onog pravog”, bilo bi dobro malo pričekati. Čekajte dok ne stvorite u vezi emocionalnu intimnost. To je pametna strategija.

Ako je muškarac s kojim započinjete vezu zaista zaintersovan za vas, on će čekati dok ne budete spremni. Ako ga više zanima seks od vas, onda on ne poštuje tu granicu.

9. Pobrinite se da se osećate opušteno i srećno kada ste s njim

Ako se osećate pod stresom, teskobno ili morate hodati kao po jajima kada ste s njim, nešto nije u redu. Verujte instinktu i pratite kako se osećate. Ako imate više loših dana nego dobrih, možda je vreme da krenete dalje. Kada ste u pravom odnosu, vi ćete se osećati srećno, opušteno i prijtno. To govore svi srećni parovi!

S jakim granicama i visokim očekivanjima, znaćete kada je sigurno otvoriti svoje srce. A kada ste autentični, velikodušni, topli i puni ljubavi – ljubav će se pojaviti. Tada će se čarolija dogoditi.

loading...