Ovako se pale muškarci: Raspalite mu maštu bez ijednog dodira!

0
7565
Ovako se to radi
loading...

Da bi žena raspalila želju muškarcu potrebno je ne mnogo više od prostog dodira. A nekada dodir i nije potreban, posebno kada želite da kod njega vidite sporogoruće uzbuđenje.

cipele

Zavođenje bez dodirivanja može da bude i stimulativnije od drugih vrsta predigre jer podrazumeva izazov koji budi iščekivanje. A pošto su muškarci vizuelni tipovi, možete ih uzbuditi bez ikakvog fizičkog kontakta. Da biste mu uskomešale strasti ispod struka – ne prilazeći ni blizu ovoj zoni – primenite sledeće savete.

girl-318577_640

Neka vas krišom posmatra

Pobrinite se da vas slučajno vidi dok izlazite iz tuš kabine ili se oblačite, pa će se osećati kao nevaljali voajer. “Muškarce intrigira zabranjeno voće i prija im taj osećaj da gledaju nešto što ne bi trebalo”, tvrde seks terapeuti. Sve što treba da uradite je da ostavite vrata od spavaće sobe ili kupatila odškrinuta… i budite sigurne da vas posmatra.

devojka

Probudite mu apetit

Vaš partner već zna kakve fantastične stvari umete da izvedete ustima, pa ga suptilno podsetite na to dok uživate u hrani. “Bilo da jedete sladoled ili voće, zavodljivim lizanjem, grickanjem i sisanjem mu stavite do znanja šta želite i njemu da radite”, savetuju seksolozi. “Trik je u tome da jedete polako, zamišljajući da je u pitanju deo njegovog tela”.

Pročitajte i  Za sve dame koje nekad zažale što se nisu rodile ko muško: 13 razloga zašto je bolje biti žena

Test za odrasle: Otkrij ko si i kako da postaneš bolji čovek

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.