Ako ovo radiš, brzo će ti naći zamenu

Svaka veza na početku ima svoju fazu “medenog meseca” kada je sve savršeno i jednostavno želimo da svaku sekundu provedemo sa osobom koja nam se sviđa.

Međutim, ponekad se malo zanesemo, a ne računamo na to da druga strana možda ne oseća sve istim intenzitetom. Ovo su znakovi koji ukazuju na to da se prebrzo zaljubljujete i rizikujete da ga “udavite” ljubavlju.

1. Otkazujete sve zbog njega. Kada vam on početkom nedelje predloži da nešto radite za vikend, ali ne definiše šta i kada, vi odmah otkazujete sve što ste nameravali da radite u subotu i nedjelju i sledećih nekoliko dana čekate njegov poziv. Zapamtite da predlozi nisu planovi.

reklame

Ne ostavljajte sve svoje planove po strani samo zato što postoji mogućnost da vas on pozove. Pokažite da i vi imate svoj život, a ne da zaludna samo njega čekate.

2. Bespotrebno se odričete. Kada vam on u šali kaže da mu se uopšte ne sviđaju vaše omiljene pantalone ili ruž koji nosite, vi poslušno bacate te stvari na dno ormara iili u đubre.

Ne odustajte od sebe zbog komentara koji su nastali u zezanciji, a ako osetite da je u pitanju ozbiljan pokušaj da vas promeni i modeluje prema svojim standardima, onda se umesto pantalona i ruža bolje rešite frajera.

3. Pravite ozbiljne planove. Nasmešio vam se kad je u rukama držao svoju malu sestričinu, a vi ste odmah počeli da razmišljate o tome kako će vam se zvati sin i koje će boje biti zidovi dečje sobe.

Takve stvari planiraju se u dvoje, pa ovakva razmišljanja sačuvajte za trenutak u kojem ćete biti sto posto sigurni da su njegove namere ozbiljne.

4. Stalno ga cimate. Zovete ga često, ako vam se ne javlja šaljete SMS poruke i pitate ga gde je, šta radi (čak i kada to znate). Smanjite pozive i poruke kako ga ne biste uplašili.

5. Svima pričate da nikada niste upoznali boljeg muškarca. Pričekajte da ga zaista upoznate. Početak veze nije vreme za donošenje ovakvih zaključaka i zato mu dajte priliku da prvo potvrdi pozitivno mišljenje koje imate o njemu ili se možda otkrije u pravom svetlu.

besnopile.rs / zadovoljna.dnevnik.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.