muvanje

Ostavimo za sada po strani pitanje da li je ovo baš dobra ideja. Činjenica je da ga nisi prebolela i da želiš da ti se vrati. Ovo je najbolji način da ga putem poruka ponovo zainteresuješ.

Kako da pridobiješ bivšeg preko poruka

Slanje poruka je verovatno i jedini način na koji možeš da komuniciraš sa bivšim. Zato je ovo najbolji način da ga ponovo pridobiješ. Međutim, postoji mnogo pogrešnih i samo par pravih stvari koje možeš da mu kažeš.

reklame

Budi oprezna, samo jedna pogrešna poruka može da uništi svaku šansu da ga ponovo vidiš. Ne želiš da ga odgurneš još više od sebe. Zato ti treba jasan plan – ne želiš samo da mu šalješ random “pametne” rečenice.

Kako da pridobiješ bivšeg preko poruka

Taktika laganog i nenametljivog pridobijanja njegove pažnje je najbolja. Prva poruka koju ćeš mu nakon raskida poslati treba da ti otvori mogućnost komunikacije. Sledeće poruke koje budeš slala imaju za cilj da mu probude sećanja na lepe uspomene. Krajnji cilj je da mu se vrati osećaj intimnosti koji je imao sa tobom i da se priseti svih razloga zog kojih te je voleo i želeo kraj sebe.

Pročitaj još:  Ljubav i teksting – Moraš znati ova pravila sms muvanja! Nemoj ispasti mentol!

… Na sledećoj stranici pogledajte primere…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.