Nije ti on samo drug
Nije ti on samo drug

Nije ti on samo drug: U filmu “Kad je Hari sreo Sali”, glavni glumac je tvrdio da je prijateljstvo između muškarca i žene moguće, jer je seks uvek negde između, dok se Sali, koju je glumila Meg Rajan, s tom tezom nije slagala. Novo istraživanje je potvrdilo da je Hari sve vreme bio u pravu. A, evo i zašto.

 

Najnovije istraživanje pokazuje da bi većina muškaraca bez problema uskočila u krevet sa svojim prijateljicama.

Ali, kad žena kaže muškarcu da joj je poput brata onda mu zapravo govori da nema šanse da ikada bude s njim.
reklame

Taj koncept “ja želim da budemo samo prijatelji” muškarcima nije baš jasan. Oni veruju da, ako zaista uživate u njegovom društvu, ako vam se sviđa kako razmišlja, njegov stil i smisao za humor i ako ste oboje solo, onda nema razloga da ne spavate s njim.

Nije ti on samo drug
Nije ti on samo drug

Godine 1989. film “Kad je Hari sreo Sali” prvi je postavio pitanje mogu li muškarci i žene ikada biti samo prijatelji.

Studija Univerziteta u Viskonsinu pokazala je da muškarce, bez obzira da li su samci ili u vezi, privlače njihove prijateljice i da je kod žena obrnut slučaj.

Jednostavno rečeno, to znači da će, ukaže li im se prilika za seks, većina muškaraca prihvatiti odnos sa svojim prijateljicama. Ipak, bez obzira na to mnoge žene još veruju da muškarac i žena mogu biti prijatelji bez seksa.

Mnoge će žene naivno reći kako njihov prijatelj nikada o njima ne misli na taj način. Navodno muškarci misle o seksu svakih sedam sekundi. Muškarac može da upozna ženu koja mu na prvi pogled nije privlačna ili nije njegov tip, ali kako vreme prolazi, ona mu postaje sve zanimljivija, zabavnija i pametnija, i definitivno seksi.

Kada muškarac otkrije da njegova dobra prijateljica ima seksualna osećanja prema njemu, on je polaskan, ali kada žena to otkrije, ona se rastuži.

Za žene je prijateljstvo pitanje poverenja. Kada one kažu da žele da se maze, one i žele zaista samo to. Kada muškarac kaže da želi da se mazi, to znači da se nada da će to dovesti do seksa.

I, na kraju savet za muškarca je da uvek bude iskren.

tportal.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.