Kad muškarca udare emocije
Kad muškarca udare emocije

Kad muškarca udare emocije: Muškarci često skrivaju svoje emocije. Međutim, zahvaljujući govoru tela i znacima koje šalje lako ćete prepoznati kakva su njihova istinska osećanja.

 

Osećanja pripadnika jačeg pola nije lako dokučiti. Na početku ljubavne romanse, većini dama nije sasvim jasno da li muškarac želi ozbiljnu vezu ili je tu samo zbog provoda. Zato vam donosimo ključne faze kroz koje prolazi muško srce, pre nego što ga stvarno pokloni jednoj ženi.

Početna zaluđenost

reklame

Ponašanje: Njegova moć leži u samosvesti i veštini ubeđivanja, a on voli da se hvališe kako bi vas impresionirao.

Govor tela: Ovaj samopouzdani momak ima potrebu da vas dodiruje kada se izvinjava. Što više gubi samopouzdanje, sve je više zabrinut i uznemiren. Primetićete notu nervoze koju će pokazati kroz pojačanu fizičku aktivnost, provlačenjem ruke kroz kosu ili lizanjem usana.

Kad muškarca udare emocije
Kad muškarca udare emocije

Zaljubljenost

Ponašanje: U ovoj fazi, on želi da vam se totalno približi i uključi vas u sve svoje aktivnosti. Bez obzira da li je u pitanju sport, gledanje TV programa ili druženje s njegovim prijateljima. Odreći će se samostalnih izlazaka, odlaska u teretanu ili na utakmicu.

Govor tela: Gleda vas prodorno i direktno u oči (koliko god mislili da je to kliše), nežno vas dodiruje, mazi po glavi ili vam sklanja kosu s očiju.

Potpuna predaja

Ponašanje: Ako želi da ostatak života provede sa vama, on će vam to i pokazati. Tražiće vaše mišljenje o najvažnijim pitanjima. Deliće sa vama bukvalno sve iz svog života.

Govor tela: Oponašanje vašeg govora tela znači spremnost za život na duge staze. Ponašaće se poput vašeg odraza u ogledalu. Ako vi nagnete glavu na levu stranu, on će je nagnuti na desnu. Ako stavite ruku u desni džep, on će je staviti u svoj levi. Vrlo je verovatno da će u jednom trenutku iz njega izvući prsten.

cosmopolitan.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.