Mlad Mesec u Ribama 17. marta 2018

Žena koja dovodi muškarce do ludila: Ako želite da postanete zavodnica koja će svog partnera baciti na kolena pri svakom susretu, vreme je da naučite šta to muškarce potpuno izluđuje.

 

Crveni karmin

Muškarci priznaju da ženskim usnama ne mogu da odole, a ako su jako crvene, to će ih naročito oboriti s nogu.

reklame

– Usne s crvenim karminom izgledaju zajapurene i nabrekle krvlju, baš poput vaginalnih usana toekom seksa – objašnjava doktorka Jivon Fulbrit.

Prema istraživanju, crvena boja aludira na seks, i muškarcima poručuje da je partnerka samouverena.

Žena koja dovodi muškarce do ludila
Žena koja dovodi muškarce do ludila

Duga kosa

Nedavno istraživanje koje je proveo Pantene pokazalo je da čak 82 odsto muškaraca smatra da je zdrava kosa tajna ženskog seksepila i to čak više nego bujne grudi i dekolte. Osim toga, čak polovina muškaraca preferira dugačku kosu.

– Duga kosa predstavlja mladost i ženstvenost i aludira na plodnost i potencijalno majčinstvo – objašnjava Fulbrit.

Međutim, to ne znači da morate da imate kosu do pola leđa, muškarcima je dovoljno da imaju nekoliko pramenova koje mogu čvrsto da uhvatite. Osim toga, mit da su plavuše privlačnije je lažan. Naime, stručnjaci tvrde da brinete i crvenokose privlače muškarce jednako kao i plavuše.

Žena koja dovodi muškarce do ludila
Žena koja dovodi muškarce do ludila

Dekolte

Činjenica je da privlačnosti dekoltea muškarci jednostavno ne mogu da odole. Stručnjaci se slažu da su retki muškarci koje dekoltei ne privlače.

Mnogi muškarci priznaju da ih na ženama privlači upravo ono što oni sami nemaju, baš poput grudi, a ono čemu posebno ne mogu da odole jeste situacija kada su grudi samo za njegov užitak. Stoga, svakako treba razmisliti o nabavci izazovnog push-up brushaltera koji će ga potpuno izludeti.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.