Nedeljni horoskop od 9 do 16 marta 2020 godine
Nedeljni horoskop od 9 do 16 marta 2020 godine

Nedeljni horoskop od 9 do 16 marta 2020 godine: Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate…

OVAN (21.3 – 20.4)

Posao

Mnoge važne situacije, koje ste u prošlosti zanemarili, ovih dana moraćete da razrešavate. Nakon preraspodele zaduženja stiže neočekivani podsticaj od strane osobe koja vam do sada nije ništa obećavala. Obuzdajte preterani optimizam, jer kada se bude nešto važno odlučivalo biće neophodno da dobro promislite i obavezno potražite savet drugih saradnika.

reklame

Ljubav

Iz straha da ne poljuljate prividnu stabilnost u vezi, sve greške preuzimate na sebe. Možete da upadnete u ozbiljan sukob s voljenom osobom jer se mnogo toga nakupili a vi ste precenili svoju strpljivost. Pravo rešenje za vaše probleme je otvoren razgovor sredinom nedelje.

Zdravlje

Čuvajte se virusa.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL 2020

BIK (21.4 – 21.5)

Posao

Vreme je za istraživanje i učenje. Moguća je ponuda da se priključite u jednu organizaciju gde bi vaši kvaliteti došli do potpunog izražaja. Ipak, bez obzira na izazove, ne podležite potrebi da nešto novo otpočnete, jer nije povoljan period za to. Ako se pažljivo organizujete i ne rasipate svoje potencijale, izazovni aspekti će proći bezbolno.

Ljubav

Prestrogi ste prema prema sebi. Voljenoj osobi nije lako s vama jer isto očekujete i od nje. Vaše provokacije mogu biti okidač za ozbiljnu svađu do kraja nedelje. Kvalitetan i iskren razgovor može da razreši neke nesporazume koji vas navode da poverujete da se vaš ljubavni odnos ohladio.

Zdravlje

Glavobolja.

Ljubavni horoskop za mart 2020 godine

BLIZANCI (22.5 – 21.6)

Posao

Ovaj period je, za vas, u znaku pravnih i birokratskih poslova. Sve oko toga će biti otežano i podložno komplikacijama. Dobra strana svega je to što će vam sitni dnevni problemi skrenuti misli i ublažiti nervozu. Osim toga, postoje šanse da neke svoje ideje predstavite i dobijete podršku pretpostavljenih lica i to od onih od kojih ste to najmanje očekivali.

Ljubav

Posredstvom prijatelja predstoji vam jedno novo poznanstvo. Malo opuštanje i prihvatanje izazova može vam prijati ali, dugoročno, vi znate da to nije za vas. Zbog naglašene promenljivosti raspoloženja pojačano ste osetljivi, a to nije dobra atmosfera za nove početke.

Zdravlje

Bronhitis.

MESEČNI HOROSKOP ZA MART 2020 GODINE

vaš znak na sledećoj strani

loading...