VAGA

LJUBAV: Povremeno će vam se činiti da stvari idu sporije nego što biste vi želeli. Vaša strast je ovih dana probuđena i zahteva više ljubavne akcije. Ipak, moraćete da se usaglasite s partnerom kako biste išli zajedno. Uspećete uz nešto strpljenja.

KARIJERA: Neki poslovni problemi konačno će ostati iza vas. Zapamtite da ne valja plakati nad prolivenim mlekom. Pred vama se sada otvaraju nove mogućnosti i samo od vas zavisiće kako ćete ih iskoristiti. Gledajte pozitivno, a nađite u sebi strpljenja i snage za prepreke.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Meditirajte.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ljubavna svakodnevnica će vam se jednog dana činiti kao iz bajke, a već drugog će vam izgledati dosadno. Oni u vezama trebalo bi da bolje balansiraju i neguju svoje pamćenje kako ne bi zaboravili da im je juče bilo sasvim dobro.

KARIJERA: Zaposleni u pedagoškim, estradnim i sportskim delatnostima moći će da dođu do izražaja više nego inače. Mnogi će biti prepoznati kao talentovani ili barem kao kvalitetni radnici. Ostali će drugima biti zabavni.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste i ne bojte se.

Nedeljni horoskop od 22. do 28. jula 2019
Nedeljni horoskop od 22. do 28. jula 2019

STRELAC

LJUBAV: Nije loše pričati, ali nemojte pričati previše jer bi celoj stvari mogli da oduzmete od spontanosti. Pustite neka se vaša ljubavna priča razvija prirodno i bez previše analiza. Za njih će biti vremena kasnije. Jednostavno uživajte.

KARIJERA: Činiće vam se da je sve u rukama drugih. Verovatno ste u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo da utičete na stvari, ali to ne znači da nećete moći kasnije. Da biste to dočekali spremni, nemojte se živcirati. Usavršavajte se u profesiji.

ZDRAVLJE&SAVET: Verujte u lepše sutra.

loading...