RAK

LJUBAV: Svakog trenutka osećaćete svoju snagu bilo da se suočavate s lepotom, izazovom zavođenja ili pak, s problemom. Malo je toga što ovih dana nećete moći da prebrodite. Vaše samopouzdanje biće veliko, a energija zavidna.

KARIJERA: Sazrela vam je ideja o poslu zbog koga treba da se potrudite, ali vi ste potpuno predani i spremni da uđete u tu priču. Pokrenućete neke stvari koje možda neće odmah da daju rezultate, ali bićete na dobrom putu. Pomoći će i neki ljudi od uticaja svojim znanjem.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Mirujte.

LAV

LJUBAV: Pojaviće se novo svetlo na vašem ljubavnom nebu. Ovo ste dugo čekali i nećete moći da poverujete da vam se otvaraju nove ljubavne prilike. Doterajte se i izađite među ljude. Ipak, nemojte da preterujete sa pokušajima da sebe predstavite u najboljem svetlu.

KARIJERA: Volite da vidite konkretne rezultate, a upravo će oni početi da se pojavljuju ovih dana. Možda to neće biti ništa senzacionalno, ali vi ćete u tome prepoznavati činjenicu da ste posao usmerili tačno tamo gde treba. Bićete zadovoljni.

ZDRAVLJE&SAVET: Prepoznajte šta je dobro, a šta nije.

Nedeljni horoskop od 22. do 28. jula 2019
Nedeljni horoskop od 22. do 28. jula 2019

DEVICA

LJUBAV: Zajedno sa voljenom osobom prolazićete zanimljiva iskustva u kojim će obe strane otkrivati ponešto novo. Shvatićete ne samo da se volite, nego i da delite mnogo toga zajedničkog. Samci će takođe biti otvoreni za nova iskustva.

KARIJERA: Verovatno ćete se zateći u situaciji kad će se najozbiljnije meriti vaša postignuća. Kriterijumi bi mogli da budu strogi, ali ne bojte se – imate sve kvalitete da dobijete zasluženo dobru ocenu. Samo budite ono što jeste.

ZDRAVLJE&SAVET: Manje jedite, više se krećite.

loading...