Nedeljni horoskop od 22. do 28. jula 2019: Ovan okružen udvaračima, Rak pokreće novi posao, Strelac treba da veruje u lepše sutra

0
2513

JARAC

LJUBAV: Šarm i energičnost biće vaši aduti za uspešno zavođenje osoba suprotnog pola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onom kog volite, a najviše zato da kasnije ne biste zažalili. Ljubav je sve bliže.

KARIJERA: Nađite u sebi snage da postavite bolje kriterijume u poslu i da obavite ono što morate da uradite. Ne postavljajte sebi sada letvicu previsoko jer ste u fazi kad je oko vas previše izazova, a vaša je energija na minimumu.

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno opuštanje još uvek je imperativ.


VODOLIJA

LJUBAV: Činiće vam se da vam svako malo ljubav izmiče iz ruku. To će vas živcirati i rastužiti. Treba da shvatite da nije sve u vašem nastupu, nego da i druga strana ima neka svoja prava. Niko ne voli da bude potlačen, pa tako ni vaša ljubavna meta.

Pročitajte i  Nedeljni horoskop od 16. do 22. septembra 2019: Sjajan period za Jarčeve, Device i Vodolije

KARIJERA: Rešite se svojih velikih dilema koje se pojavljuju onda kad stvari ne idu glatko. Nemojte sebi dodavati još jedan teg. Nije sve tako teško kao što vam se čini na prvi pogled. Komunicirajte i tako ćete doći do rešenja.

ZDRAVLJE&SAVET: Dopustite sebi da se potpuno opustite.

Nedeljni horoskop od 22. do 28. jula 2019
Nedeljni horoskop od 22. do 28. jula 2019

RIBE

LJUBAV: Kombinovaćete diskreciju i nastupe. Tako ćete jednog dana živeti poput krotke osobe vezane za svoj dom i vrline, dok ćete već drugog dana biti prava zvezda noći na nekom od zanimljivih izlazaka. Svi će se dobro zabavljati.

KARIJERA: Rešili ste veće poslovne dileme i sad smelije idete napred. Malo po malo počinjete da gradite nove uslove rada ili nove projekte. U sebi nosite onu svetlost kojom ćete probuditi mnoge oko sebe. Treba samo da vam veruju.

ZDRAVLJE&SAVET: Puni ste samopouzdanja, a ljudi vas vole.

ehoroskop.net/astrosudbina.com