LAV

Posao – Sunce ulazi u Vodoliju, pa ćete imati nešto manje obaveza. Konačno ćete imati više vremena da se posvetite samo bitnim stvarima. Vi ste jedan od najzauzetijih znakova u ovom mesecu i to vam se baš ne dopada.

Ljubav – Najmnje dve osobe će se truditi da zadobiju vađu pažnju. Radi se o jadnoj mlađoj i starijoj osobi. U boljoj ste fazi za početak veze. Ukoliko ste u braku, slede vam rasprave zbog dece.

reklame

Zdravlje – Osetljivo i dalje.

Ne propustite: Horoskop za mesec januar 2020 godine: Pročitajte šta vam donosi horoskop za prvi mesec u godini

DEVICA

Posao – Merkur u Vodoliji donosi vam odličnu organizaciju na poslu. Tačno ćete znati koja odluka na poslu je najbolja za vas. U prilici ste da pomognete drugima i nametnete svoje kreativne ideje. Iskoristite ovaj period za napredovanje. Moguća je nova poslovna ponuda.

Ljubav – Očekuje vas veoma zanimljivo poznanstvo. Radi se o osobi koja se bavi umetnošću. U ovom periodu idealizujete osobe koje vam se dopadaju, pa budite oprezni sa procenama.

Zdravlje -Dobro.

Nedeljni horoskop od 21 do 28 januara 2020
Nedeljni horoskop od 21 do 28 januara 2020

VAGA

Posao – Venera u šestom polju ukazuje da ste zatrpani poslovnim obavezama. Takođe, možete lako da se osetite prevarenim jer vam je neko nešto obećao što se nije ostvarilo. Lakoverni ste u ovom periodu. Od Vodolije možete da dobijete dobar savet.

Ljubav – Nerazumevanje i dalje traje. Nikako da se objasnite sa voljenom osobom oko stvari koje su vam važne. Osećate pritisak na poslu, pa vam otežani odnosi u ljubavi teško padaju.

Zdravlje – Sklonost infekcijama.

Ne propustite: Mesečni horoskop za februar 2020 godine: Velike tajne meseca februara

ŠKORPIJA

Posao – Mars u kvadratu sa Venerom ukazuje da ste veoma iscrpljeni i najmanja sitnica vam oduzima energiju. Kalkulišete kako da uštedite što više novca. Prinuđeni ste da komunicirate sa raznim ljudima, a nejasni su vam odnosi sa njima.

Ljubav – Baš u ovom periodu možete da upoznate osobu koju ćete snažno idealizovati. Imaćete susret na mestu javnog tipa. Privlače vas osobe koje su atipične i umetnički nastrojene.

Zdravlje – Osetljiva kičma.

nastavak na sledećoj strani

loading...