Nedeljni horoskop od 21 do 28 januara 2020
Nedeljni horoskop od 21 do 28 januara 2020

Nedeljni horoskop od 21 do 28 januara 2020 godine: Ovan vešto krije osećanja, Devica oprezna na ljubavnom planu, Jarcu odličan period na finansijskom polju…

OVAN

Posao – Merkur u Vodoliji ukazuje da u predstojećoj nedelji možete da očekujete poslovnu ponudu preko prijatelja. Jedna osoba vazdušnog znaka će želeti da vam učini uslugu u vezi sa poslom. Loša je sedmica za ulaganje novca. Ne pozajmljujete novac nikome u ovom periodu.

Ljubav – Venera u konjukciji sa Neptunom ukazuje da ste u veoma čudnom emotivnom stanju. Krijete osećanja prema jednoj osobi i ne znate kako da pokažete ono što mislite. Mnogo toga krijete za sebe u ovom periodu. Moguće su tajne veze.

reklame

Zdravlje – Idealno je vreme da počnete da se bavite nekim sportom.

Ne propustite: Horoskop za mesec januar 2020 godine: Pročitajte šta vam donosi horoskop za prvi mesec u godini

BIK

Posao – Pod uticajem Venere i Neptuna verovatno ste već shvatili da ste bili žrtva lažnih obećanja. Takođe, shvatićete da mnoge vaše procene nisu bile dobre. Pogrešnim osobama ste poklonili poverenje i napravili grešku na poslu. Čuvajte se lažnih obećanja.

Ljubav – Imate utisak da vas partner ne razume, pa zbog toga stalno ulazite u konflikte. Prolazite kroz krizu i najbolje bi bilo da ne donosite radikalne poteze. Nije dobar momenat da okrivljujete partnera za probleme.

Zdravlje – Moguće su prehlade i grip.

Nedeljni horoskop od 21 do 28 januara 2020
Nedeljni horoskop od 21 do 28 januara 2020

BLIZANCI

Posao – Merkur u Vodoliji donosi vam odlične prilike za saradnju sa inostranstvom. Moguće je da već planirate putovanje, koje će vam doneti odlične kontakte. Sada je pravi trenutak da uložite inicijativu koja će se isplatiti. Odlična nedelja za kontakte sa inostranstvom.

Ljubav – Tenzije u ljubavi nisu prestale. Partner je uporan da vas okrivi za svoje greške. Bacili ste oko na jednu osobu sa posla, ali ne želite da pokažete bilo kakva osećanja.

Zdravlje – Stabilnije.

Ne propustite: Mesečni horoskop za februar 2020 godine: Velike tajne meseca februara

RAK

Posao – Dobri aspekti Jupitera donose vam protekciju na poslu. Imaćete zanimljivu saradnju sa Jarčevima ali i priliku da prezentujete svoje ideje javno. Nije vreme za skrivanje već pokazivanje svojih potencijala. Imaćete iznenadne troškove.

Ljubav – Ukoliko imate partnera idealan je momenat da otputujete. Kombinacija Saturna i Jupitera donosi posebnu dozu ozbiljnosti u svom emotivnim odnosima. Shvatate šta je ljubav na potpuno nov način.

Zdravlje – Osetljivo.

nastavak na sledećoj strani

loading...