STRELAC

Posao – Mars uveliko radi svoje, pa ste konstantno iscrpljeni. Verovatno ćete posao nositi i kući. Imate previše obaveza, a malo vremena za sebe. Ali imate odlične mogućnosti za pregovore. Vaši stavovi će biti cenjeni.

Ljubav – Jedna osoba insistira da provodi vreme sa vama. Vi ste blago nezainteresovani. Fokusirani ste na obaveze koje vam oduzimaju većinu vremena. Jedna osoba koju srećete u svakodnevnom orkuženju želi da se dopisuje sa vama.

reklame

Zdravlje – Nestabilno.

Ne propustite: Horoskop za mesec januar 2020 godine: Pročitajte šta vam donosi horoskop za prvi mesec u godini

JARAC

Posao – Merkur u drugom polju donosi vam odličan period za poboljšanje finansija. Kombinacija planeta u vašem znaku ukazuje da nastojite da budete pravedni na poslu. Jedna Riba će pokušati da vas nagovori na pogrešnu odluku. Mars u dvanaestom polju govori da ćete saznati da vam je jedna osoba radila iza leđa.

Ljubav – Prija vam bilo kakav vid dopisivanja. Sa druge strane, vi ste u previše racionalnoj fazi da biste dali prioritet ljubavi u odnosu na posao. Međutim, trudite se da budete otvoreniji sa partnerom. Moguće je kraće putovanje sa voljenom osobom.

Zdravlje – Problemi sa spavanjem.

Nedeljni horoskop od 21 do 28 januara 2020
Nedeljni horoskop od 21 do 28 januara 2020

VODOLIJA

Posao – Sunce i Merkur u prvom polju donose vam olakšanje na poslu. Konačno vam se vratila pokretačka energije, pa znate kakav potez treba da napravite. Očekujte nove poslovne ponude. Imate veliku moć organizacije. Mnogima će trebati baš vaš savet.

Ljubav – Sunce u vašem znaku uslovljava bolji period za ljubav, ali će biti neplaniranih trzavica. Vi ste u fazi kada vam je teško da se zadržite na jednom mestu, a poznanstava će biti više nego ikada.

Zdravlje – Stabilnije.

Ne propustite: Mesečni horoskop za februar 2020 godine: Velike tajne meseca februara

RIBE

Posao – Ulazak Sunca u dvanaesto polje uslovio je čudan period u kojem vam je mnogo toga nejasno. Nećete imati jasnu predstavu o ljudima sa kojima sarađujete i zbog toga nije dobar momenat za velike odluke.

Ljubav – Pod uticajem Venere zračite šarmom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Imate tajnu komunikaciju sa osobom vazdušnog znaka. Neko ko nije slobodan želi da ostvari što više kontakata sa vama.

Zdravlje – Moguća je prehlada.

informer.rs

loading...