Nedeljni horoskop od 18. do 24. februara 2019
Foto: freepik.es

Nedeljni horoskop od 18. do 24. februara 2019: Škorpije, Ribe i Jarčevi imaće naklonost planeta u ovom periodu, što ne znači da će ostalim znacima Zodijaka ići loše na poslu, u ljubavi ili da će imati poteškoća sa zdravljem. Saznajte šta vas očekuje u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Neko od vaših poznanika ili prijatelja mogao bi da vam se svidi. Možda ćete se dvoumiti da li da sačuvate lepo prijateljstvo ili da se upustite u strastvenu vezu. U svakom slučaju, ako slušate svoje srce, ne možete da pogrešite. Ovnovi u vezama biće dobro.

KARIJERA: Sreća u kući ove sedmice će vam biti glavna preokupacija. Radovi u kući ili tihe delatnosti iz mirnih prostora događaće se i spontano i organizovano. Oni koji idu na posao radiće tek toliko da sve odrade.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Analiziraćete svoju prošlost.

BIK

LJUBAV: Intelektualni nivo emotivnih odnosa biće zadovoljavajuć, a sve ostalo navodiće vas na nezadovoljstvo, rasprave ili čak svađe. Stoga razgovarajte, ali ne insistirajte na zagrljajima. Oni neka pričekaju malo bolja vremena. Sve će doći uz strpljenje.

KARIJERA: Vaše finansije napokon će se koliko – toliko stabilizovati. Istovremeno će se otvoriti nova mreža poslovnih saradnji, a neke od njih zaista će vam se svideti. Povežite se sa mogućim kolegama i radite zajedno. Tako će učinak biti veći.

ZDRAVLJE&SAVET: Nikako ne možete bez putovanja.

Nedeljni horoskop od 18. do 24. februara 2019

BLIZANCI

LJUBAV: Radost zbog ljudi koje volite, lepe zabave bez previše ambicija, opuštenost u svakom trenutku društvenosti – sve je to moguće da doživite ovih dana. Budite otvoreni, imajte poverenja u one koji vas vole i bićete srećni.

KARIJERA: Ne želite da se bavite svim i svačim, ali zaostatke ćete morati da rešavate. Radi se o sitnicama oko kojih se ne treba živcirati. Prihvatite to kao deo posla kroz koji treba da prođete da biste stigli do nečeg boljeg. Štedite svoju snagu.

ZDRAVLJE&SAVET: Pogledajte dobar film, najbolje komediju.

loading...