JARAC

LJUBAV: Porodični izazovi će dobrim delom zaokupljati vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansiraće između partnera i porodice, s tim da će im odnos s voljenom osobom pomalo škripeti. Samci će ostati kod kuće.

KARIJERA: Na poslu će se sve više osećati prava radna atmosfera. Vi ćete verovatno uveseljavati druge kad naiđu teži minuti. Neko će možda kukati što ima puno posla, ali vi ćete sve okrenuti na šalu. Tako ćete podsticati i sebe i kolege.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Manjak energije nadomestite dobrim planom.

VODOLIJA

LJUBAV: Oni koji imaju porodicu dane će najradije provoditi sa njom. Oni u parovima prolaziće prolazno turbulentno razdoblje gde bi trebalo da pokažu dosta tolerancije i samokontrole. Neka ne ulaze u jalove rasprave. Radije se malo strpite, biće na kraju dobro.

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, primetićete da postajete sve kreativniji. Zbog toga ćete početi da radite s više zadovoljstva. Vaše ideje biće dobro prihvaćene od strane mladih osoba. Neki će dobiti priliku za nastup ili prezentaciju pred publikom.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste.

Nedeljni horoskop od 18. do 24. februara 2019

RIBE

LJUBAV: Konačno će doći do poboljšanja u vezama, ali još uvek ćete povremeno dolaziti u iskušenja da se svađate. Naklonost će biti veća, ali brzina kojom ćete se rastužiti i dalje je tu. Zato se kontrolišite i verujte u lepše sutra. Ono je pred vratima.

KARIJERA: Prilike za razvoj karijere biće usko povezane s borbom i stresom. Na vama je da procenite svoje snage i snage protivnika, te da postupite realno i pametno. Važno je da ekonomišete sa svojim snagama.

ZDRAVLJE&SAVET: Red odmora uvek neka prati red aktivnosti.

ehoroskop.net/astrosudbina.com

loading...