VAGA

LJUBAV: Polako ulazite u dinamičnu fazu kad će vas ljubavne prilike iznenađivati. Ako već jeste u vezi moglo bi doći do obostranog zavođenja što se može pretvoriti u festival taštine. Ponekad ćete preterivati, ali bićete zadovoljni.

KARIJERA: Otvaraju vam se vrata jedne saradnje koja finansijski obećava. Bićete srećni zbog toga. Proanaliziraćete sve mogućnosti i krenućete u razradu dobrog plana. Ponekad ćete biti zbrkani, ali to je samo prolazno. Proveravajte detalje.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Verujte u lepše sutra bez obzira na sve.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Povezanost s voljenom osobom biće jaka u dalekim i pomalo egzotičnim temama. Pred vama su dani u kojim ćete razmenjivati ideje o svemu i svačemu, ali će vas to oboje ispunjavati. Oni koji su još sami tražiće samo osobu iz svojih snova.

KARIJERA: U poslovnim komunikacijama i kontaktima izbegavajte otvoreno pokazivanje emocija. Jednostavno zato jer bi neko mogao da vas doživi kao neprofesionalnu osobu, a vi to zaista niste. Pažljivo procenite koliko osećanja treba pokazati.

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno se opuštajte.

Nedeljni horoskop od 18. do 24. februara 2019

STRELAC

LJUBAV: Dobar razvoj ljubavnog i društvenog života ohrabriće vas da idete dalje. Mnogi će u svoju vezu uneti dašak svežine kroz odlazak na neko zanimljivo mesto. Oni koji su još sami trebalo bi da češće izlaze iz kuće. Biće im bolje među ljudima.

KARIJERA: Niste sigurni u svoje ideale. Zato tražite nove uzore. Neki će jednostavno početi da oponašaju osobe iz njihove profesije koje im se sviđaju. I to je neki put, ali treba da dođete do sebe i svojih specifičnosti. Pozabavite se svojim ciljevima.

ZDRAVLJE&SAVET: Punite baterije relaksacijom.

loading...