Blamaža u seksu

Ljudi su skloni generalizacijama i predrasudama. Jedna od glavnih, tiče se razlike među polovima i njihove seksualnosti. Tako se pretpostavlja da žene uglavnom traže ljubav, a muškarci seks.  Međutim, istina je da je ljubav svakom ljudskom biću potrebna, kao i telesno zadovoljstvo.

Ponekad žene ne žele da ulaze po svaku cenu u veze samo da bi zadovoljile svoje seksualne potrebe. One jednostavno traže samo dobar provod.

reklame

Kada biraš muškarca za seks, ovo su ključne stvari na koje treba da obratiš pažnju:

Fizička privlačnost

Nećeš sa njime šah da igraš. Zato je najbitnije da te frajer fizički privlači i da ti privlačiš njega. Seks je primalni nagon. Dobar izgled i lepota nisu presudni, već šta svojim fizičkim izgledom i ponašanjem tip izaziva u tebi. Ako budi tvoju animalnu stranu, prolazi prvi test.

seksi

Uzbuđenje

Kao što već rekosmo, lepota nije presudna, već postojanje seksualne hemije. Među vama mora da ima iskrica strasti. Nije potrebno da sa njim delite suvišne informacije o sebi. Iluzija koju imate jedno o drugome i uzbuđenje koje ona proizvodi je sasvim dovoljno. Ne treba da lažete jedno drugo, ali ni da odajete previše. Dobra strana seksa za jednu noć je u tome što ne morate pričati o sebi.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.