TIPIČNI ŽENSKI IZGOVORI

“Na našem prvom izlasku, kliknuli smo, poljubili se i ostali zajedno do dva ujutru. Ali posle nedelju dana, nisam to više osećao, šta god to bilo. Znam da je trebalo da joj se javim, ali nekako nisam imao snage. Volje. Želje.

Nisam postao duh (i iznenada nestao), ali jesam izbledeo. Sve ređe sam slao poruke, a one su bile sve nejasnije i hladnije… Dok konačno nisam prestao da odgovaram. Znam da žene mrze ovaj potez. Nema zaključka i nije fer.”

Evo zašto se tako nešto dešava:

reklame

žena

1. Zaključio je da niste dobra kombinacija

U zadnjem delu mog mozga živi mali goblin. Postavlja mi pitanja u stilu: “Šta ako postoji bolja?” i “Zar nema čudna stopala?”. Ponekad uspevam da ga ućutkam. Ponekad on pobedi. Ako zaključim (osnovano ili neosnovano) da nismo jedno za drugo, prestanem da se trudim. Pretvaranje u duha je neka vrsta bele laži. Nije idealno, ali nije maliciozno.

Kako uništiti muškarca: Ako mu ovo uradiš, ima da crkne od ljubomore

2. Upoznao je neku drugu

To je jednostavno i brutalno, ali dešava se. Vuk, dvadesetdevetogodišnji bankar, kaže: “Da, uradio sam to. Zato što je naišla bolja devojka”. Surovo, Vuče.

žene
Lake žene nisu zanimljive

3. On želi da sačuva svoj imidž

Muškarci žele da budu kul – uvek. “Ako odlučimo da je kraj, nekad ne znamo kako to da objasnimo, a da ne pokvarimo svoju sliku zabavnog ili dobrog momka.”

(nastavak teksta na strani 2)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.