Sve više ljudi zbube pere KOKOSOVIM ULJEM i kunu se da su efekti FANTASTIČNI!

Reč je o staroj indijskoj metodi koju je popularizovala Gvinet Paltrou, a sada se već formira velika internet zajednica žena koje se kunu u efekte ovog trika.

Ovo je jedna od gorućih tema po ženskim internet forumima, i to prevashodno zato što kokosovo ulje daje sjajne rezultate kada je reč o izbeljivanju zuba . Iako je sve počelo od drevne metode koja podrazumeva mućkanje i provlačenje ulja kroz zube (kao kada ispirate vodom nakon pranja) sada sve veći broj žena umesto paste koristi “kaladont” od kokosovog ulja, koji se pravi kod kuće.

reklame

Ali, da krenemo od početka. Čitava priča o kokosovom ulju počela je pre par godina, kada je Gvinet Paltrou priznala da ona upravo na taj način održava lepotu svojih zuba. Ona, naime, nakon pranja zuba mućka jednu kašiku rastopljenog kokosovog ulja po ustima, i na taj način neguje zube, desni i bori se protiv bakterija.

zubi

Naravno, čim Gvinet nešto kaže, to postane hit u svetu, pa su ubrzo žene širom sveta pomahnitale za uljem. Upravo zato su naučnici rešili da ispitaju efekte kokosovog ulja na zube – i, iznenađujuće, ispostavilo se da i Gvinet ume da bude u pravu! Naime, enzimi koje sadrži ovo ulje uspešno se bore protiv niza bakterija koje izazivaju karijes, a ujedno i sjajno smiruju iziritirane desni.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.