NAJVEĆI GREH SVAKOG ZNAKA: Devicu izjeda zavist, Jarca pohlepa a Vaga je preterano sujetna

0
9844

Lako je počiniti neki greh… Pogotovo kada je na svakom koraku. Teško je pronaći osobu koja nikada nije nešto zgrešila, a postoji i dobar razlog zašto. Naš horoskopski znak igra veliku ulogu u tome, kada su u pitanju manji ili veći grehovi, piše Ženski magazin.

 

Saznajte na šta vas “tera” vaš horoskopski znak…

Strelac – preljuba

Strelčevi su često skloni prevelikom flertovanju. Seks za njih predstavlja zabavu, pa je zato teško osobi pod ovim horoskopskim znakom da održi dugu i posvećenu vezu. Iako su zaljubljeni u svoju drugu polovinu, njihove oći će “tražiti” potencijalnu drugu osobu sa kojom će moći da flertuje.

Pročitajte i  Ljubavni horoskop od 16. do 31. jula 2019: Početak obećavajuće veze za Raka, Vaga guši partnera, Blizanac uživa

TO ŠTO TE VARA, NE ZNAČI DA TE NE VOLI: Prevara nema veze sa manjkom ljubavi

Ribe – lenjost

Ribe su izgleda osobe koje vole da drže glavu “među oblacima”. Ponekad se čini kao da samo postoje u svom svetu, a ne sa ostalim ljudima. Kako dane provode u sanjarenju, ljudi prolaze pored vas i napreduju, dok se oni i dalje kreću sporim tempom. Ovo vas čini ekstremno lenjim kada je u pitanju život u sadašnjosti.

Blizanci – neiskrenost

Blizanci imaju užasnu naviku da istinu koju treba da kažu uvek izmene. Možda jer vaš znak prikazuje osobe sa dve ličnosti ili imate drugačiji pogled na situaciju koja se desila i o kojoj treba da pričate. Blizanci vole da lažu o malim stvarima, ali i onim bitnijim. Za njih važi pravilo – ako želiš nešto da sabotiraš, slaži!POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.