AKO GA TI NEĆEŠ, DAJ GA MENI: Da li je OK da se smuvaš sa bivšim dečkom najbolje drugarice?
Da li je OK da se smuvaš sa bivšim dečkom najbolje drugarice?

Muvanje sa bivšim dečkom vaše prijateljice baš i nije pametna stvar, ali ukoliko vam osećanja ne daju mira, vredi razmotriti situaciju još jednom.

Žena nikada ne zna kada sve može da se nađe u užasnoj situaciji, a zaljubljenost u bivšeg od dobre prijateljice svakako je veoma kritična. Međutim, dešava se. Ljudi neretko ne mogu da kontrolišu svoja osećanja, čak i ako se radi o pipavoj stvari kao što je ova.

Ukoliko se nalazite u istom ili sličnom sosu, pre svega morate dobro da razmislite. Svaki pogrešni potez mogao bi da vas košta prijateljstva ili čak potencijalne ljubavi vašeg života. Rizik je svakako uključen u igru, baš zato je i nezahvalno davati savete. Ipak, stručnjaci za ljubav su napravili spisak stvari koje bi mogle da vas izvuku iz problema i pomognu vam da šah-matirate u ovoj rizičnoj igri.

reklame

ODEĆA KOJA ŽENAMA ODUZIMA MOĆ: U ovome ste seksi i ženstvene, ali potpuno bespomoćne

Budite oprezni

U redu, jednostavno vam se sviđa prijateljičin bivši i to je tako. Ali ako se kod vas javljaju istinska osećanja prema njemu, želite s njim da razvijete vezu, to je znak da barem sekundu ili dve morate da mislite glavom, a ne srcem. Veza sa njenim bivšim može i te kako da je povredi i učini da se oseti izdanom, kao nikada u životu. Budite sigurni da na listi ima više razloga protiv nego za, zato pamet u glavu pre nego što povučete potez.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.