Najveće greške pri oblikovanju obrva: “Imala si lepe obrve ko majmun, ko te, bre, tero da ih čupaš!”

Najveće greške pri oblikovanju obrva:

„Imala si lepe obrve ko majmun, ko te, bre, terao da ih čupaš“, koliko puta ste sebi izgovorile ovu čuvenu repliku iz filma „Tesna koža“ u trenucima kada ste malo preterale sa doterivanjem obrva.

Većina nas je prošla kroz različite oblike obrva u želji da nađe onaj pravi, pa smo išle od pretankih i skraćenih do nejednakih i predebelih. Greške se dešavaju, ali hajde da ih više ne ponavljamo, jer obrve drastično znaju da upropaste predeo oko očiju, ali i da ulepšaju.

Ne treba vam profesionalac, možete vi to i same, a i nije neka nauka! Ogledalce u ruke i oprezno sa pincetom da se ne bi povredile. Otkrijte neke od sledećih korisnih trikova pomoću kojih ćete doći do seksi pogleda.

devojka

Od klovna do lepotice

Postoje dlačice koje se čupaju i one koje se ne diraju. Tu nastaje razlika između atraktivnog i nakaznog oblika obrva. Zato je najbolje da pre nego se uhvatite pincete olovkom za obrve iscrtate željeni šablon koji ćete pratiti. Obavezno koristite i uveličavajuće ogledalo kako bi mogle da vidite svaku dlaku. I ne žurite, već polako čupkajte jednu po jednu, nikako više njih istovremeno da ne bi preterale. Izbegavajte uklanjanje dlačica iznad obrva, jer ako ih skinete previše rizikujete da izgledate neprirodno.

Šišanjac

Ako su vam dlačice obrva predugačke, vi ih skratite. Naravno ne sve, već one koje ispadaju iz željenog nacrtanog oblika. Uzmite staru četkicu za zube i na gore očešljajte obrve. Svaku predugu i nemarnu dlaku isecite makazicama. Mnogo je bolje skratiti ih nego čupati pincetom, jer postoji opasnost da vam se pojave rupe na obrvama što sigurno ne želite.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.