Zatim saveti muškarcu kako da bude muškarac, a ne žena, i kako da joj dokaže dominaciju – zato što žena sve prašta, samo ne prašta muške slabosti…

Nigde se ne pominje duša, poezija, oplemenjivanje odnosa, osećaj da zbog nje imaš potrebu da zagrliš rukama čitav svet, ne, ljubavna igra se pretvara u šahovsku partiju velemajstora gde se emotivna igra, igra u nedogled.

reklame

Ljubav se svodi na neprekidno igranje igara, a krajnji cilj je… nema ga?!

Kad ovu ženu probaš, više nećeš hteti drugačiju

Tumači se svaki znak, svaka poruka, svaki detalj, gde je gotovo zabranjen svaki emotivni zanos, sanjarenje, sve mora da se prilagodi muško – ženskoj dinamici, u protivnom partner gubi interesovanje.

Kao što savremeni filmovi traže dramatiku i intenzitet, tako i veze po ovom modelu moraju neprekidno da drže partnere u stanju blage napetosti. Sve je dozvoljeno, samo nije dozvoljeno prepuštanje. Partner treba da misli pre svega na sebe, sve ostalo je kvarenje seksualne dinamike?!

Kako uništiti muškarca: Ako mu ovo uradiš, ima da crkne od ljubomore

Ženi se savetuje kako da bude „kučka“ i kako da sagradi oreol nedodirljivosti, nezavisnosti. Što je nezavisnija samim tim je privlačnija?! Što je nepristupačnija samim tim je i zanimljivija?! Što je nedodirljivija samim tim joj oreol svetice bolje stoji?!

Žena treba da uveri muškarca da je on glavni, dok, u stvari, ona drži niti veze u svojim rukama, i radi ono što je za nju najbolje.

ŽENSKE STVARI koje će zbunjivati muškarce čak i za 1000 godina

Muškarac treba da stvori utisak kod žene o svom statusu, i o neodoljivosti svoje ličnosti, ali ne nametljivo, već da žena sve to vremenom otkrije.

Ne preporučuje se nikakvo “muvanje”, “ili osvajanje”, to treba da se prepusti “onom drugom”. Što veće otvaranje, iskrenost, pozivanje na emocije veća mogućnost odbijanja, samim tim i poraza…

Život je sveden na pozorište, ljubavni odnos na scenu, ljubavnici su glumci, a njihova tela, ljubav, seks, i ostalo su rekviziti pomoću kojih se igra?!

Veze postaje strateški prostor, partner investicija, a sve drugo proizvodi kojima se trguje…

Hiljade i hiljade teorija, saveta, trikova, a tako malo priče o ljubavi koja oslobađa i rasterećuje…

Razmišljam o devojci koje mi se sviđa, i nadam se da ona ne maltretirala mozak svim ovim stvarima. Ako se bavi time, onda smo daleko od svega onoga što se zove ljubav, iskrenost, spontanost, poverenje.

Kako uništiti muškarca: Ako mu ovo uradiš, ima da crkne od ljubomore

Onda smo najveći protivnici jedno drugom, a najmanje ljubavnici.

Onda smo ništa, iako smo mogli da budemo sve…

stefansimic.net

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.