OVAKVOG MUŠKARCA SE DOBRO ČUVAJ: 7 znakova da tvoj dečko MRZI ŽENE

Mnogi muškarci koji od zavođenja žena prave životnu filozofiju i bave se njihovim osvajanjem i seksom kao nekakvom sportskom disciplinom, potajno gaje mržnju i agresiju prema ženskom rodu…

Takvi tipovi veoma vole da generalizuju, pa tako idu kroz život čvrsto uvereni kako su sve žene manipulativne namiguše koje gledaju samo svoju guzicu i kako da iskoriste muškarce, a da su one koje češće upražnjavaju seks jednostavno polovna roba. Zato takvi muškarci podsvesno preuzimaju na sebe osvetu u ime celokupnog muškog roda i gomilaju svoje “seksualne pobede i osvajanja”. Nije ni čudo da ljubavi pristupaju kao ratu, kada ženu vide kao neprijatelja. Kako bi uzdigli sebe i dokazali svoju moć, ženu radije posmatraju kao stvar, objekat, robu nego kao ljudsko biće…

muskarac-i-zena

reklame

Seksualnom činu pristupaju kao nekoj vrsti kažnjavanja i ponižavanja, nadmudrivanja i nadjačavanja žene, iako uopšte ne moraju tom prilikom biti grubi. U stvari umeju da budu veoma slatkorečivi i pažljivi samo kako bi dobili ono što žele, ali se njihova nežnost veoma brzo razotkriva kao lažna i usmerena na sebične ciljeve.

Internet je danas prepun ženomrzaca. Dok je većina njih prilično bezopasna, neki zaista mogu da ti zagorčaju život – pogotovo ako jednog takvog zavoliš. Situacija uopšte nije naivna, kada se zna da ova mržnja prema ženama pojedine muškarce vodi ka nasilju, pa čak i ubistvima.

Da nesreća bude veća, veoma je teško razlikovati pasivne ženomrzce od onih koji zaista jednog dana mogu fizički da te povrede. Zato je najbolje u širokom luku zaobilaziti ih sve, jer je svaki, bez razlike, u stanju da ti na neki način uništi život, samo ako ga pustiš dovoljno blizu.

Ovo su sigurni znakovi da tvoj dečko mrzi žene…

nastavak na sledećoj stranici…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.