SUDBINSKA LJUBAV I DEŽA VI: Izabrala bih tebe u stotinu života, međ stotinu svetova, u svakoj verziji stvarnosti...

Da li smo se mi već upoznali?

Da li si nekada doživela ljubavni deža vi? Upoznaješ muškarca i od prvog momenta ti se čini da ga već odnekud znaš?

Svi znaju šta je to ljubav na prvi pogled. Mnogi su je i doživeli. Međutim, kada je reč o deža vi ljubavi, tu baš i nije reč o pogledu, već kao da je cela tvoja duša najdnom nezadrživo privučena nekoj drugoj. To je više od ljubavi na prvi pogled. Tek ste se upoznali, a kao da se ceo život već znate. Umesto da se upoznajete, osećate kao da se ponovo ujedinjujete. Možda je to zato što ste u nekom prošlom životu već bili spojeni.

reklame

Na svetu postoji mnoštvo religioznih učenja koja podržavaju mogućnost besmrtne ljubavi. Između ostalog, smatra se da je moguće da se dve duše iznova i iznova sreću kroz reinkarnacije i u različitim životima ponovo budu privučene jedna drugoj, jer ih tako sudbina veže. One su stvorene da budu jedno sa drugom, bez obzira na imena i tela.

Kada takvu osobu upoznaš, ti jednostavno u sekundi znaš da je to to. Evo kako ljubavni deža vi izgleda:

Znaćeš da te voli čak i ako ti to ne kaže: Ovi mali gestovi odaju zaljubljenog muškarca

U  momentu shvataš da je on onaj pravi

Nije bitno da li tu osobu ugledaš na nekoj fotografiji ili uživo. Ti ga prepoznaješ. Sve u vezi te osobe ti izgleda blisko i poznato. Kao da si ga već hiljadu puta srela.

“Izabrala bih tebe u stotinu života, međ stotinu svetova, u svakoj verziji stvarnosti, našla bih te i odabrala bih tebe…” Kiersten White

KAKO DA PREPOZNATE KARMIČKU LJUBAV: Neko je učitelj, a neko mučitelj naše duše na putu do sreće

Od prvog momenta toj osobi bezrezervno veruješ

Celog života učimo da je poverenje nešto što se vremenom gradi. To zaista i jeste tako kada su u pitanju svi drugi ljudi, ali za njega to jednostavno ne važi. U slučaju ove osobe, tvoje poverenje dolazi odmah. Od početka se kraj njega osećaš sigurno i prepuštaš se. Ne osećaš nikakvu potrebu za brigom i opreznošću.

Za razliku od svih ostalih veza u kojima si s vremena na vreme osećala bockanje ljubomore i nesigurnosti, pored njega si neverovatno opuštena i smirena. Uopšte ne sumnjaš u ono šta ti on govori i nemaš potrebu da se pred njim pretvaraš da si drugačija, niti da se stidiš svojih mana.

Ti nemaš nijedan dokaz, ni razlog zašto da mu veruješ… jednostavno je tako.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.