STRELAC

Vi imate bitne komunikacije, dogovore, pregovore sa rodbinom koja vas može podržati, a i ne što opet zavisi od vaših ličnih aspekata. Vi se cele godine morate čuvati negativnog aspekta od Neptuna iz Riba koji vam može dati zbrku, maglu i prevare. Mnoge saradnje i komunikacija se otvara sa inostranstvom pa pazite na komunikaciju i dogovore.

Mlad Mesec u Vodoliji 4. februara 2019

JARAC

Vi ste u vrhuncu kada je vaša materijalna kuća u pitanju, možete biti zadovoljni sa iznenadnom srećom koja vam dolazi. Kako je aktivno i vaše dvanesto polje i Jupiter u njemu kao anđeo koji vam čuva leđa i gura vas napred u nepoznato, sve se može desiti iznenada. Venera je u vašem znaku  i daće vam srećnije impulse u svemu.

VODOLIJA

reklame

Kod vas se dešava ovaj moćni mlad Mesec i njegove dobrobiti pa to treba svakako da iskoristite i pokrenete nove planove, grupe, vizije, novu politiku života. Ono što je važno naglasiti, on će uticati na vaš psihički i fizički izgled gde vi možete biti srećni i zadovoljni sobom što je jako teško za vas jer uvek stremite nečemu novom i originalnom. Čuvajte se euforije ili potonuća.

RIBE

Ovaj mlad Mesec se dešava u vašem dvanaestom polju, što je vaša podsvest, snovi, mašta i mnoge psihičke spone se povezuju sa vašom desetom kućom koja predstavlja vašu karijeru, jednog roditelja ili autoritet pa se tu dešavaju ova Mesečeva iznenadna pokretanja. Imate podršku Jupitera iz Strelca. Samo pojedine Ribe treba d a se čuvaju obmana,iluzija i drugih prevara ili da to one ne rade, što opet zavisi od vašeg ličnog horoskopa i aspekata. Treba izbegavati alkohol i druge opijate.

loading...