RAK

Vama se pruža odlična prilika za neke finansiske transakcije, kredite i rešenje nekih prepreka na putu vašeg uspeha. Svakodnevnica je dosta izražena kroz srećne aktivnosti i ona preti da ne preterujete ni u čemu, a posebno u hrani.

LAV

Idealna prilika da vi pokažete emocije prema vašem partneru, jer mnoge osobe sada baš mogu da se dogovore šta i kako dalje. Pojedine osobe mogu poželeti da imaju dete ili da, ako već  imaju decu, budu bliski i emotivni prema njima. Mnogi slobodni Lavovi sada mogu upoznati potencijalnog partnera.

DEVICA

reklame

Mnoge Device mogu biti emotivne kada je porodica u pitanju i žrtvovati se za jednog roditelja. Čak možete dobiti neku novu viziju ili rešenje kako u svakodnevnici da pojednostavite stvari i okrenete novi list u svom životu. Kako je vaše polje u Vodoliji, onda se taj mlad Mesec može manifestovati da budete srećni ili nesrećni, što opet zavisi od vaše lične natalne karte i aspekata.

Mlad Mesec u Vodoliji 4. februara 2019

VAGA

Kod vas se Mlad Mesec dešava u polju ljubavi, dece, kreativnog rada  i sporta pa se tu mogu dešavati razne iznenadne promene. Kako su Jupiter i Merkur u podršci, vi možete iznenada doneti neki zaključak kada je komunikacija u pitanju ili braća i sestre mogu iznenada da vam nešto saopšte. Generalno gledano, sve se dešava iznenada i brzo.

ŠKORPIJA

Kod vas se dešavaju neki novi počeci u kući, genetici i sa jednim roditeljem. Mnoge osobe sada mogu imati finansijsku pomoć od roditelja, autoriteta ili nekoga od koga najmanje očekujete. Jaka intuicija je dosta naglašena koja bukvalno može da vas baci u razmišljanje i da se pitate ”Da li sam ja vidovit-a?”.

loading...