STRELAC

Kod vas se ovaj mlad Mesec događa u polju psihe, duhovnosti, tajni pa bi mogli da počnete da pokazujete empatiju. Pojedini Strelci mogu da osećaju potrebu da se izoluju i povuku da napune baterije i sami sa sobom pronalaze duševni mir. Neki poslovi vas mogu učiniti nestabilnim pa se ne opterećujte već napravite mali predah.

JARAC

Kod vas se ovaj mlad Mesec događa u polju za uspostavljanje kontakata, druženja s prijateljima, planiranja i grupnih aktivnosti. Sada je vreme da steknete sigurnost kroz druge i da skrenete pažnju sa sebe na druge. Pojedini Jarčevi mogu doživeti neko iznenadno događanje na emotivnom planu. Glavna preokupacija je poslovni plan što je za vas jako bitno.

Mlad Mesec u Škorpiji 28. oktobra 2019: Njegov uticaj najviše će osetiti Ovnovi, Rakovi, Vage i Jarčevi
Mlad Mesec u Škorpiji 28. oktobra 2019: Njegov uticaj najviše će osetiti Ovnovi, Rakovi, Vage i Jarčevi

VODOLIJA

reklame

Kod vas je aktivno polje vaše karijere u društvu. Sada ste jako osetljivi i ranjivi kada je vaš uspeh u pitanju. Sada možete da oživite vašu poslovnu karijeru ili da započnete nešto novo. Bitno je da poradite na tome kakav utisak ostavljate na poslovne partnere. Mnoge Vodolije mogu da imaju i neka događanja na polju porodice.

RIBE

Možete imati neka nova događanja kada su učenje i čitanje u pitanju. Vaša duša sada može biti i nezadovoljna nekim događanjima. Pojedine Ribe sada mogu da maštaju i da se osećaju produhovljeno kroz neke nove poglede na život. Vera i nada su vaš najbolji vodič kroz život. Pojedine osobe mogu da za vreme ovog Meseca uđu u razne avanture.

loading...