LAV

Kod vas su sva događanja usmerena na porodicu, kuću, rodbinske odnose. Sada je vreme da se osetite sigurnim i da razvijate unutrašnji osećaj pa i da slušate svoju intuiciju. Mnoga pitanja se mogu sada postavljati o vašim korenima dok će ranjivost biti izražena. Odličan je period da se napravi dugoročna reorganizacija i da se uredi kućno okruženje. Kod pojedinih osoba mogu se pojaviti neki nesporazumi i promena planova.

DEVICA

Kod vas se sve događa u polju komunikacije, učenja i svih kontakata. Mnoge Device sada mogu početi da uče nešto novo ili da brinu o nečemu. Sada vam je odlično zapažanje u okolini gde se nalazite. Pojedine Device sada imaju sreće s testiranjima ili nekim popunjavanjima papira i još s mnogim načinima komunikacije. Šta god da se negativno dogodi, ne reagujte ishitreno i impulsivno.

Mlad Mesec u Škorpiji 28. oktobra 2019: Njegov uticaj najviše će osetiti Ovnovi, Rakovi, Vage i Jarčevi
Mlad Mesec u Škorpiji 28. oktobra 2019: Njegov uticaj najviše će osetiti Ovnovi, Rakovi, Vage i Jarčevi

VAGA

reklame

Kod vas se događa u vašem drugom polju finansija gde se sve događa u vašu korist. Mnoge Vage će usmjeravati svoja čula na više ciljeve što će im dati pravo zadovoljstvo. Stvaraju se uslovi za veću zaradu i otvaraju vam se mogućnosti za ovozemaljska uživanja, zato uživajte.

ŠKORPIJA

Kod vas se događa ovaj mlad Mesec, što će vas uz ostale tranzitne planete pokrenuti da se izrazite u nekom novom izdanju pa razmislite kakav utisak ostavljate na druge ljude. Mnogi Škorpioni bi trebalo da porade na svojoj komunikaciji kako ne bi ostavljali utisak hladnoće i rezervisanosti.

loading...