kako da muškarac trči za tobom
kako da muškarac trči za tobom

Nateraj muškarca da te gleda kao boginju: PItanje je kako da muškarac trči za tobom, koristeći mušku psihologiju? Kako da ne skida pogled sa vas i kako da razmišlja samo o vama? Da li postoji način kako igrate igru gde vas je teško uhvatiti ali da ga ipak ne odbijete na ttaj način?

Istina je da igrati se sa muškarcima, ili bilo kojom drugom osobom, je okrutno. Ali, ukoliko budete pročitali ove savete kako da muškarac trči i odlepi za vama, znaćete da napravite balans kako da privučete muškarca i da ga ne odbijete.

Jer, što muškarac više trči za tobom, više će te želeti.

Ali, šta je slučaj?

reklame

Pa, slučaj sa ovim je da znate gde da podvučete crtu. Koliko dugo da trči za vama dok mu ne dopustite da vas uhvati a da on ne izgubi interesovanje za vama.

Kada igrate igru gde ste teški za uhvatiti, na dobrom ste putu. Ne samo da će vas muškarac više želeti tada, već će želeti da bude u vezi sa vama, po vašim pravilima. Zabava za oboje.

Muškarci vole onaj uzbudljivi osećaj kada love, a kada vas konačno uhvati, biće ponosniji nego da je sve dobio na gotovo.

Međutim, ukoliko ne želite da se muškarac ohladi, morate mu dopustiti da vas u nekom trenutku, i uhvati.

Iskustva govore da muškarca morate prvo da namamite kako bi se on zainteresovao za vas. Postarajte se da on zna da želite da ga upoznate bolje ali da oko vas mora da se potrudi kako bi zadobio vašu pažnju.

Drugi način je da se postarate da cela igra, bude veoma uzbudljiva, jer će mu na taj način još više biti zanimljivo, zato što iščekivanje ima svoju strast.

Ono što je veoma bitno da znate je taktičke poteze kako da muškarac trči za vama i da se tim pitanjem, malo dublje pozabavite.

KAKO DA MUŠKARAC TRČI ZA TOBOM, KORISTEĆI MUŠKU PSIHOLOGIJU?

Istina je da muškarci nisu toliko komplikovani koliko žene misle da jesu. Da, oni mogu da budu i misteriozni i ne uvek toliko bistri, ali su često puni samopouzdanja. Međutim, dosta muškaraca su stidljivi i nisu sigurno kako da priđu ženi.

Ukoliko želite da muškarac odlepi za vama, morate da naučite kako da ga ubedite da za vama trči.

Dobar deo žena ima tu sreću, kada je u pitanju trčanje muškaraca za njima. Dok druge žene, ne znaju kako to i da učine.

Ukoliko ste se pitali kako da muškarac trči za vama i kako da muškarac odlepi za vama, ispod možete pročitati korisne savete, koji će vam u tome i pomoći.

kako da muškarac trči za tobom
kako da muškarac trči za tobom

MUŠKARCI VOLE ŽENE KOJE IMAJU SAMOPOUZDANJA

Nema sumnje, postoji razlog zašto po klubovima i diskotekama, veći broj žena ne “đuska”. Jednostavno, to je zato što nemaju dovoljno samopouzdanja a ne zato što su pune sebe i zato što se plaše da će to odbiti muškarca.

Numerologija: Izračunaj brzo i lako BROJ ŽIVOTNE STAZE, saznaćeš mnogo o sebi

Muškarce privlače žene koje se osećaju komforno u svojoj koži i koje se ne plaše da to i pokažu. Naravno, sve u granicama normale.

Međutim, ukoliko nikada ne probate, nikada nećete ni znati, zar ne?

Na prvom sastanku, pripremite se i postarajte se da imate nekoliko pitanja za njega. To će mu dati do znanja da ste zainteresovani za njega.

Kada razgovara sa vama, slušajte ga pažljivo i komentarišite to što je rekao.

Recite mu da dobro izgleda (naravno ako to stvarno mislite) i nemojte se plašiti da mu kažete šta osećate. Samo, nemojte preterivati odmah jer to može da ih uplaši.

Ukoliko vas muškarac pita za neki savet, potrudite se da mu ga i date.

Jer, kada je upoznavanje u pitanju, zabava je u učenju o jedno drugom, kao i u zajedničkom rastu.

Da li postoji zajednička budućnost, vreme će pokazati. Ali, korak po korak. Imajte samopouzdanje, budite ljubazni i sve će doći na svoje.

za nastavak teksta kliknite ovde

loading...