RAK

Dug period, sa Saturnom i Plutonom u kući parova Raka. Ljubavni život shvataćete ozbiljno, tu su uključene obaveze ili možda prolazite težak period. Stvari postaju jasnije u drugom delu meseca, kada i energični Mars ulazi u kuću parova Raka, igrajući ulogu katalizatora, požurujući i stvarajući događaje.

S druge strane, možete da računate na pozitivne efekte Jupitera koji kuću ljubavi i seksualnosti Raka ispunjava srećom i na Veneru, planetu ljubavi, koja je u istaknutom položaju tokom marta 2018. godine. Drugim rečima, iako će biti komplikacija, problemi mogu da se reše i dobro će vam ići.

reklame

MALI MESEČNI HOROSKOP ZA MART 2018: Ovan prezauzet, Bik se fokusira na karijeru, Blizanci ostaju bez love, Rak se okreće sebi, Lav mora da se potrudi na poslu…

LAV

S Marsom smeštenim u kući ljubavi i seksualnosti, tokom prvog dela marta 2018. godine, očekujte snažan erotski naboj i rasplamsavanje romantike. Vodiće vas žeđ za pustolovinom i želja za osvajanjem, pa bi mogli da upadnete u strastvene avanture, ali ne bez rizika od turbulentnih posledica.

Kroz prve dve dekade meseca (više u drugoj dekadi) Sunce, vladar Lava, pravi predivan trigon s Jupiterom, vladarom kuće ljubavi Lava, i donosi vam sreću, zadovoljstvo i ispunjenje. Mart 2018. godine je uzbudljiv mesec i imaćete osećaj kao da ste u raju, ali to se više odnosi na ljubav zbog same ljubavi, ne na brak ili dugotrajne veze – tu ima nešto manje sreće.

4 emocije koje žena ima kad napokon nađe srodnu dušu
Ljubavni horoskop za mart 2018

DEVICA

Prve dve dekade marta 2018. godine su obećavajuće: Sunce je u kući parova Device odakle pravi dobar trigon s Jupiterom, Velikom Srećom, koji je i vladar vaše kuće parova. U ljubavnom životu može vam doneti zadovoljstvo, pomoći vam u razgovorima, na susretima, putovanjima i u ostvarenju zajedničkih intelektualnih ciljeva.

Venera, planeta ljubavi i zajedništva, prolazi kroz 8. kuću Device, što govori o zajedničkim interesovanjima vezanim za novac ili će vas nešto voditi prema istraživanju, analiziranju i propitkivanju nečeg vezano za vaš odnos. Seksualnost i strastveni porivi prolaze kroz dinamičan period (možda čak i turbulentan) u drugom delu meseca.

loading...