VAGA

Mart 2018. godine vam donosi dosta emotivnog otvaranja i veću potrebu da s voljenom osobom podelite osećanja, misli, utiske ili informacije, jer je Venera, vladar Vage, u vašoj kući parova, zajedno sa Merkurom. U poslednjoj dekadi marta Veneri i Merkuru pridružuje se Sunce i zato ćete još više biti usmereni na partnera.

Želja za još većim zbližavanjem biće jača. Svež povetarac dolazi do vas, a možda čak i promena koju podupire trigon između Marsa, vladara kuće parova Vage i Urana, smeštenog u kući parova Vage. Raspoloženje može postati ozbiljnije ili napetije nakon 17. marta kada Mars ulazi u Jarca, gde susreće Plutona i Saturna.

reklame

MALI MESEČNI HOROSKOP ZA MART 2018: Ovan prezauzet, Bik se fokusira na karijeru, Blizanci ostaju bez love, Rak se okreće sebi, Lav mora da se potrudi na poslu…

ŠKORPIJA

Mart 2018. godine je romantičan mesec. Kroz prve dve dekade Sunce prolazi kroz kuću ljubavi i seksualnosti i povećava strasti i žudnje. Planetarni sklop donosi sreću u ljubavi i tipičan je za flertove, zaljubljivanja, afere ili vrhunce u ljubavnom životu.

Prva nedelja je sjajna, jer je Venera još uvek u kući ljubavi Škorpiona. Ako uzmemo u obzir činjenicu da je Sunce vladar kuće karijere Škorpiona i da 7. marta Venera, vladar kuće parova Škorpiona, ulazi u kuću posla Škorpiona, čini se da postoji povezanost između vašeg ljubavnog i profesionalnog života. To može rezultirati zaljubljivanjem u kolegu ili koleginicu ili u nadređenu osobu, na primer.

Želim staromodnu ljubav, kakvu su imali naše bake i deke jer sam od njih naučila da su oni uspeli
Ljubavni horoskop za mart 2018

STRELAC

Kroz prvi deo marta 2018. godine, prisustvo Marsa u Strelcu rasplamsava vaše strasti, budi čula i gura vas da odgovarate i na najmanju provokaciju. Početkom druge nedelje Venera, planeta ljubavi, i Merkur, vladar kuće parova Strelca, nalaze se u vašoj kući ljubavi i seksualnosti.

To znači da je mart velikodušan mesec i ima veliki potencijal za vaš ljubavni život; ovo je mesec pun senzacija, doživljaja i događaja. Sada možeteda  iskusite novu ljubav ili osetite kako se stara ljubav produbljuje ili se stare strasti bude još jače, možete iskusiti neviđeno ispunjenje ili eksperimentisati na nov način u spavaćoj sobi. U drugom delu meseca moglo bi doći do komplikacija.

loading...