JARAC

Venera, planeta ljubavi i vladar kuće strasti Jarca, u društvu je Merkura tokom marta 2018. godine. Ova kombinacija donosi osveženje, zaigrano romantično raspoloženje i apetit za flertove i eksperimente. U nekim slučajevima to može biti znak emotivne neravnoteže i hirovitosti. Privući će vas partner koji je razborit i pričljiv, snalažljiv i znatiželjan.

Komunikacija i mentalna kompatibilnost igraju važnu ulogu u izboru partnera, kao i pozitivan napredak u vezi. Na putovanju bi mogli da upoznate ljubav ili ćete ići na put zbog ljubavi. Za parove koji su duže u vezi, pozicija Venere i Merkura ukazuje na dobro slaganje, pružanje pažnje jedno drugome i na popravke kod kuće.

reklame

MALI MESEČNI HOROSKOP ZA MART 2018: Ovan prezauzet, Bik se fokusira na karijeru, Blizanci ostaju bez love, Rak se okreće sebi, Lav mora da se potrudi na poslu…

VODOLIJA

Mart 2018. godine donosi vam značajne susrete, putovanja koja mogu biti značajna za vaš ljubavni život, potencijalne veze mogu biti rođene kao rezultat razmene utisaka i ideja ili utemeljene na sličnostima u razmišljanju ili zajedničkim intelektualnim ciljevima.

Zato što je Merkur, vladar kuće ljubavi i seksualnosti Vodolija, u blizini senzualne Venere tokom marta 2018. godine, ovaj period je značajan za vaš ljubavni život. Mentalna stimulacija delovaće kao afrodizijak, probudiće strasti, a telo će snažno reagovati i doneti vam nezaboravna osećanja. S druge strane, zbog Sunca, vladara kuće parova koji je u kući novca Vodolije, materijalni interesi uticaće na veze.

Ljubavni horoskop za mart 2018

RIBE

Prva nedelja marta 2018. godine je dobar za ljubav: Venera, planeta ljubavi, i Merkur, vladar vaše kuće parova, nalaze se u Ribama. Nema kombinacije koja vam može doneti više sreće, zadovoljstva, ispunjenja i harmonije u vezi. Nakon prve nedelje Venera i Merkur odlaze u sledeći znak, ali ostaju zajedno.

Blizina optimistične i senzualne Venere je dobra za Merkura, vladara kuće parova do kraja meseca. Zadržaćete osećaj zadovoljstva u ljubavnom životu, ali nakon 7. marta romantična atmosfera iščezava i pravi mesto za nešto drugačiju atmosferu – ljubavni život ispreplitaće se s materijalnim, a možda i profesionalnim interesima.

tarot-horoskop.com/ besnopile.rs

loading...