Godišnji horoskop OVAN 2020
Godišnji horoskop OVAN 2020

Godišnji horoskop OVAN 2020 Astrologija znak OVAN

2020. će biti veoma uzbudljiva godina za Ovna. Ovan se u poslednjih nekoliko godina borio na mnogim poljima.

Godišnji horoskop nastavlja da pokazuje napredak, kao i mogućnost da se sav napor Ovna u 2020. konačno isplati. Jaka godina za karijeru i prihode, kao i za pozitivnu unutrašnju motivaciju.

reklame

Naravno, Jin i Jang zahtevaju od Ovna da radi malo više u nekim područjima koja su izašli iz ravnoteže.

Ovan u 2020. godini

Ovan 2020: Horoskop za posao i novčane prihode

Ovnovi, ne počinjite da trošite novac još uvek, ali 2020. izgleda kao odlična godina što se tiče novca. Dosta ste radili, spremite se za naplatu! Mnogi od vaših projekata, ideja i poslovnih poteza će dati rezultate u 2020. To može da znači da je vreme za unapređenje, skok u karijeri ili čak dalje razvijanje poslovnih ideja i planova.

Kada je reč o poslu i novcu, 2020. je vaša godina. Većina vaših sposobnosti će doći do izražaja još u prvom delu godine, pa zato pucajte na visoko. Gledajući godišnji horoskop za Ovna 2020., može se sa sigurnošću reći da nema razloga za oklevanje kada sve što zamislite zvuči kao sjajna ideja.

Ovan 2020: Horoskop za ljubav, porodični i društveni život

Ponekad, uspeh u jednoj oblasti znači malo više angažovanja u drugoj. Godišnji horoskop za Ovna 2020. pokazuje da će porodični i intimni odnosi biti zategnuti u prvom delu godine. U stvari, mogu i da izmaknu kontroli. Budite spremni da čvrsto držite u rukama čak i najmanju nesuglasicu vezanu za porodicu ili voljenu osobu.

Ignorisanje malih znakova upozorenja može dovesti do velikih problema. Ako želite harmoniju 2020., budite spremni da razgovarate o problemima. Budite voljni da rešavate probleme koji nailaze, ne prepuštajte ništa slučaju. Godišnji horoskop za Ovna 2020. pokazuje da postoji realna mogućnost da, ukoliko prevaziđe dramatične trenutke u prvom delu godine na ljubavnom planu, ostatak godine neće nailaziti na prevelike prepreke.

HOROSKOP I SUDBINA: Blizanci će završiti u ludnici, Škorpije – zatvor, a Jarac zauvek sam!

Ovan 2020: Horoskop za zdravlje

Godišnji horoskop za Ovna 2020. pokazuje da stvari izgledaju sjajno u pogledu zdravlja. Iskoristite ovo stanje da još više vežbate svoje telo, srce i um. Hranite se zdravo, vežbajte i obezbedite svom organizmu dovoljno sna.

Ovo je godina kada možete da se isprobate u novom sportu o kom ste u poslednje vreme razmišljali ili da odvojite malo vremena za sebe i izbacite negativnu energiju u teretani. Pronađite način da kanališete tu energiju, brinite o svom telu i 2020. će se pokazati kao dobra godina za vaše zdravlje.

Dok godišnji ne stupi na snagu pogledaje svoj mesečni za JANUAR ovde.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak ovan

Ovnovi su osobe sa datumom rođenja: 21. III – 20. IV

Vaš element: vatra
Vama upravlja: Mars
Vaš kamen: rubin
U životu tražite: uzbuđenje trenutka
Raspoloženje: entuzijastično
Tajna želja riba: da vlada drugima

tt-group.net

loading...