JARAC

Za Jarčeve, 2019. godina je godina promena na personalnom planu. Godina koja je za nama, donela vam je dosta turbulencija, psihičku iscrpljenost i stres, ali zato je sada nova godina tu, da izgubljenu energiju povratite.

Za pripadnike ovog znaka koji su u vezi, ali i za one slobodne, rad na odnosima je jako bitan tokom ove godine. Partner može osetiti da se povlačite, da ste rezervisani i nezainteresovani, a neće znati da to nije do njega, ukoliko ne razgovarate otvoreno. 2018. godina vas je psihički iscrpela, ali jako je važno da se ne povlačite. Poverenje je u vašem odnosu sada ključno, kao i otvorena komunikacija, pa tako i kada ne budete bili zainteresovani da vreme provodite sa partnerom, važno je da mu to jasno kažete. Stvari ne moraju da budu loše među vama ukoliko to učinite, a svakako može ojačati vašu vezu. Slobodni Jarčevi neće biti zainteresovani za socijalizaciju, druženje i izlaske, već će se okrenuti sebi i svom miru. To nije loše, kako bi malo obnovili energiju, ali ne preterujte, jer vas može odvesti u krajnost, i na kraju krajeva, možete propustiti šansu da upoznate neke zanimljive ljude. Oči posebno otvorite tokom meseca februara.

reklame

Godišnji horoskop za 2019. godinu: Nova romansa za Vagu, veliki poslovni uspeh za Lava, Ribama u životu ide sve kako treba

VODOLIJA

Nova 2019. godina je godina promena za Vodolije, period kada će izaći iz svoje zone komfora i ustaljenih rutina, i raditi nešto što njima možda nije svojstveno. Ipak, kako su uvek otvorenog uma i duše, Vodolije će biti spremne za ovakve promene.

Ljubav je ono polje na kome će Vodolije tokom 2019. doživeti značajne promene. Uvek nezavisne, Vodolije vole svoju slobodu, i bilo da su u vezi ili ne, one insistiraju na tome. Ukoliko ste u vezi ili braku, sada je vreme da malo drugačije sagledate vaš odnos. Biće vam potrebno da se više zbližite sa partnerom, da se predate u potpunosti, iako to može ugroziti vašu slobodu. Bićete spremni na to, i svesni šta to sa sobom nosi. Svakako, čeka vas sjajno provedeno vreme sa partnerom, a ukoliko vas i dalje vuče vaša želja za širinom i prostranstvima, bilo bi idealno da odete na neko romantično i neobično putovanje, najbolje u neku daleku zemlju. U drugoj polovini godine, mnogi pripadnici ovog znaka se mogu osetiti spremnim i na novi korak, a to je ulazak u brak, ili makar zajednički život. Vodolije koje i dalje nisu u vezi, sada imaju priliku da svoj status promene. I vi ćete želeti da svoje srce poklonite nekom, i tokom ove godine šanse za to su i više nego odlične, posebno tokom marta meseca.

Ljubavni horoskop za 2019. godinu

RIBE

Ukoliko ste se tokom 2018. godine osećali pomalo izgubljeno, bez pravog puta i pravca, ili ste stalno sebi postavljali neka pitanja na koje niste imali odgovor, sada je momenat kada stvari dolaze na svoje mesto. Bićete okrenuti sebi i bavićete se introspekcijom, i na taj način dobiti mnoge odgovore. Godina u kojoj će vaše samopouzdanje biti na zavidnom nivou je pred vama.

Pripadnici ovog znaka koji su u vezi, ili braku, sada imaju period pred sobom, tokom kojeg mogu u pravom svetlu sagledati odnos sa partnerom. U odnose, bilo da su ljubavni, prijateljski ili porodični, morate ulagati, i to uvek imajte u vidu, jer lako se može desiti da vam to ispadne iz fokusa, i da zanemarite ljude oko sebe. Ne uzimajte veze zdravo za gotovo, već uvek radite na njima. Tokom leta, može se desiti da vam veza upadne u krizu, i to može potrajati do jeseni. Ta kriza će doći sa svrhom, a to je da shvatite šta zapravo imate, koliko je to vredno truda, i koliko vam to zaista prija. To znači da ako se neke veze i prekinu, imaju dobar razlog. Nakon analize, shvatićete vrlo racionalno, šta zaista želite, i ako se trenutna veza u to ne uklapa, lako ćete je preboleti.

mogujatosama.rs/astrosudbina.com

loading...