Ljubavni godišnji horoskop za 2019. Usponi i padovi za Devicu, Strelac u lošoj vezi koja ga može koštati glave, velike promene za Vodolije

JARAC

Za Jarčeve, 2019. godina je godina promena na personalnom planu. Godina koja je za nama, donela vam je dosta turbulencija, psihičku iscrpljenost i stres, ali zato je sada nova godina tu, da izgubljenu energiju povratite.

Za pripadnike ovog znaka koji su u vezi, ali i za one slobodne, rad na odnosima je jako bitan tokom ove godine. Partner može osetiti da se povlačite, da ste rezervisani i nezainteresovani, a neće znati da to nije do njega, ukoliko ne razgovarate otvoreno. 2018. godina vas je psihički iscrpela, ali jako je važno da se ne povlačite. Poverenje je u vašem odnosu sada ključno, kao i otvorena komunikacija, pa tako i kada ne budete bili zainteresovani da vreme provodite sa partnerom, važno je da mu to jasno kažete. Stvari ne moraju da budu loše među vama ukoliko to učinite, a svakako može ojačati vašu vezu. Slobodni Jarčevi neće biti zainteresovani za socijalizaciju, druženje i izlaske, već će se okrenuti sebi i svom miru. To nije loše, kako bi malo obnovili energiju, ali ne preterujte, jer vas može odvesti u krajnost, i na kraju krajeva, možete propustiti šansu da upoznate neke zanimljive ljude. Oči posebno otvorite tokom meseca februara.

Godišnji horoskop za 2019. godinu: Nova romansa za Vagu, veliki poslovni uspeh za Lava, Ribama u životu ide sve kako treba

VODOLIJA

Nova 2019. godina je godina promena za Vodolije, period kada će izaći iz svoje zone komfora i ustaljenih rutina, i raditi nešto što njima možda nije svojstveno. Ipak, kako su uvek otvorenog uma i duše, Vodolije će biti spremne za ovakve promene.

Ljubav je ono polje na kome će Vodolije tokom 2019. doživeti značajne promene. Uvek nezavisne, Vodolije vole svoju slobodu, i bilo da su u vezi ili ne, one insistiraju na tome. Ukoliko ste u vezi ili braku, sada je vreme da malo drugačije sagledate vaš odnos. Biće vam potrebno da se više zbližite sa partnerom, da se predate u potpunosti, iako to može ugroziti vašu slobodu. Bićete spremni na to, i svesni šta to sa sobom nosi. Svakako, čeka vas sjajno provedeno vreme sa partnerom, a ukoliko vas i dalje vuče vaša želja za širinom i prostranstvima, bilo bi idealno da odete na neko romantično i neobično putovanje, najbolje u neku daleku zemlju. U drugoj polovini godine, mnogi pripadnici ovog znaka se mogu osetiti spremnim i na novi korak, a to je ulazak u brak, ili makar zajednički život. Vodolije koje i dalje nisu u vezi, sada imaju priliku da svoj status promene. I vi ćete želeti da svoje srce poklonite nekom, i tokom ove godine šanse za to su i više nego odlične, posebno tokom marta meseca.

Ljubavni horoskop za 2019. godinu

RIBE

Ukoliko ste se tokom 2018. godine osećali pomalo izgubljeno, bez pravog puta i pravca, ili ste stalno sebi postavljali neka pitanja na koje niste imali odgovor, sada je momenat kada stvari dolaze na svoje mesto. Bićete okrenuti sebi i bavićete se introspekcijom, i na taj način dobiti mnoge odgovore. Godina u kojoj će vaše samopouzdanje biti na zavidnom nivou je pred vama.

Pripadnici ovog znaka koji su u vezi, ili braku, sada imaju period pred sobom, tokom kojeg mogu u pravom svetlu sagledati odnos sa partnerom. U odnose, bilo da su ljubavni, prijateljski ili porodični, morate ulagati, i to uvek imajte u vidu, jer lako se može desiti da vam to ispadne iz fokusa, i da zanemarite ljude oko sebe. Ne uzimajte veze zdravo za gotovo, već uvek radite na njima. Tokom leta, može se desiti da vam veza upadne u krizu, i to može potrajati do jeseni. Ta kriza će doći sa svrhom, a to je da shvatite šta zapravo imate, koliko je to vredno truda, i koliko vam to zaista prija. To znači da ako se neke veze i prekinu, imaju dobar razlog. Nakon analize, shvatićete vrlo racionalno, šta zaista želite, i ako se trenutna veza u to ne uklapa, lako ćete je preboleti.

mogujatosama.rs/astrosudbina.com