RAK

Rakovi važe za veoma emotivne, senzitivne i porodične osobe, ali u 2019. godini se to zaista može promeniti. Za Rakove će ova godina biti u znaku napretka u svakom smislu.

Pripadnici ovog znaka koji su u vezi, treba da imaju na umu da je dobra i otvorena komunikacija ključna za 2019. godinu. Sada nije pravo vreme da se tvrdoglavo držite svojih stavova, i mislite da ste samo vi u pravu, već poslušajte svog partnera i nađite razumevanje za njega. Za Rakove koji su slobodni,pravo vreme za ulazak u novu vezu je od januara do marta, kao i od oktobra do decembra. To takođe važi za Rakove koji su u vezi, i žele da stupe u brak. Mnogi Rakovi će tokom ove godine ulagati u renoviranje svog doma, ili kupiti novu kuću ili stan, i dosta poraditi na tome da stvore prijatnu porodičnu atmosferu.

LAV

reklame

Možda 2018. godina za Lavove nije bila plodna, ali će zato 2019. godina biti, u svakom smislu! Čeka vas jedna optimistična godina, ispunjena entuzijazmom i samopouzdanjem, tokom koje ćete zablistati. Iako neće sve biti lagano, uz malo truda, ovo će za sve pripadnike ovog znaka biti dobra godina, puna pozitivnih promena.

Ljubavni život će Lavovima, koji su u vezi, doneti dosta pozitivne energije i poleta za sve što ih čeka. Za one koji su u braku, može doći do problema i nestabilnosti u prvoj polovini godine, pokušajte da ih rešavate na miran način, i ne dozvolite da vaš ego preovlada. Biće tu ljubomornih ispada sa vaše strane, ali nije momenat za to, pa makar osvestite te momente. Ukoliko imate porodicu, bilo bi dobro da posebnu pažnju obratite na svoju decu od aprila do avgusta, jer im je tada najpotrebnija. Za pripadnike ovog znaka koji žele decu, ovo je prava godina za to.

Godišnji horoskop za 2019. godinu: Nova romansa za Vagu, veliki poslovni uspeh za Lava, Ribama u životu ide sve kako treba

Ljubavni horoskop za 2019. godinu

DEVICA

Nova 2019. godina za Device će biti puna uspona i padova, ali ono što možete da uradite za sebe, jeste da se više fokusirate na one dobre stvari koje će se desiti tokom 2019. godine a da od onih loših naučite važne lekcije, koje nećete ponavljati.

Emotivni život će tokom 2019. godine Devicama doneti takođe uspone i padove. Od početka godine pa do aprila se možete suočiti sa velikim promenama u vezi, sa raskidima, privremenim ili trajnim, što će vašem životu doneti nemir. Potrebno vam je strpljenje i upornost kako biste rešili sve probleme koji su se nagomilali u vašoj vezi, ali budete li bili istrajni, stvari ipak mogu da se reše na jedan pozitivan način. Od aprila do septembra će odnosi već biti malo bolji, ali ne u potpunosti. Suočićete se sa izvesnim ograničenjima, ali potrudite se da na njih gledate kao nešto iz čega možete da izvučete lekciju.

loading...