VAGA

Pripadnicima ovog znaka, 2019. godina doneće turbulenciju na svim poljima, brojne uspone i padove, ali ipak i stabilne periode, tokom kojeg će moći da se fokusiraju i prikupe energiju koja im fali. Kako je Vagama neudobno čim stvari postanu nestabilne, suočiće se sa nemirima, čim stvari krenu da se ubrzano menjaju.

Ljubavni odnosi bi u 2019. za pripadnike ovog znaka trebalo da budu poprilično stabilni, i da ova godina donese konačno novu ljubav i strast. Vage koje su u vezi ili braku, imaće izazov na planu odnosa sa partnerom, što će doneti tenziju i nervozu, pa je savet da ovome pristupite smireno, da pokušate da razumete partnera, i da stvari rešavate korak po korak, ne zaobilazeći ništa. Vaš problem tokom ove godine može biti posesivnost, ljubomora i sumnja u partnera, posebno od maja do septembra, pa pokušajte da kod sebe ispitate, šta je to što vam izaziva ta osećanja. To ne samo da je loše po vas i vaš mir, već može oterati partnera od vas, što nikako ne bi bilo dobro. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju sjajnu godinu pred sobom, za upoznavanje savršene osobe za njih, za strast i jaka osećanja, ali važno je da ne izbegavate druženja i izlaske, jer vas to poznanstvo upravo očekuje preko prijatelja. Posebno obratite pažnju na osobe rođene u znaku Bika.

reklame

Godišnji horoskop za 2019. godinu: Nova romansa za Vagu, veliki poslovni uspeh za Lava, Ribama u životu ide sve kako treba

ŠKORPIJA

Nova 2019. godina će Škorpijama biti jedna od onih, koje donose uspehe na svim poljima. Može se reći da ćete konačno odahnuti, i početi da skupljate plodove svog truda iz prethodnog perioda. Dosta toga će vam ići sa lakoćom, pa se potrudite da iskoristite ove prednosti i zablistate u ovoj godini.

Ukoliko ste u vezi ili braku, ovo je dobra godina da razvijate vaš partnerski odnos. Izađite iz komfor zone, preduzmite neke nove aktivnosti, budite kreativni, partner će to ceniti. Što više druženja sa zajedničkim prijateljima, i širenja kruga poznanstva, dobro će vam doći. Neka vas u ovoj godini partner vidi u novom, sasvim drugačijem svetlu, neka vidi da umete da budete potpuno emotivno otvoreni, nemojte kriti osećanja. Pripadnici ovog znaka, koji su slobodni, imaće dosta aktivan društveni život, koji treba da iskoriste maksimalno, jer vas čeka jedna zanimljiva osoba, koja vam dolazi preko prijatelja. Posebno budite otvoreni za to tokom oktobra meseca. Važno je da budete strpljivi, i ne trošite energiju na nevažne osobe, koje će vam se na trenutak učiniti kao bitne. Bolje je da vreme provodite u krugu prijatelja, nego sa osobama koje će trošiti vašu pozitivnu energiju. Kada se bude pojavila ona prava osoba, znaćete to.

Ljubavni horoskop za 2019. godinu

STRELAC

Godina koja je pred vama, doneće vam uspone i padove, ali imajte u vidu da vam donosi i brojne mogućnosti i okolnosti, koje bi trebalo iskoristiti. Može se reći da će vam dosta toga ići od ruke, i da ćete u nekim momentima imati poprilično sreće.

Strelčevi koji su u vezi, tokom ove godine bi posebno trebalo da se klone svih zabranjenih, tajnih odnosa, u koje vrlo lako mogu ući. Velike su šanse da taj potez može uticati ne samo na vašu vezu, i odnos sa partnerom, već vas i iskompromitovati, i štetiti vašem ugledu, Dakle, klonite se takvih odnosa, iako su izazovni i privlačni. Fokusirajte se na partnera, i sve ono što je kod njega dobro, i shvatićete da ono što tražite na drugoj strani, već imate. Slobodni Strelčevi neku ozbiljniju priču mogu očekivati tek u poslednjim mesecima 2019. godine, ali malo strpljenja, i videćete da je vredelo čekati. Ova godina će biti turbulentna po pitanju porodičnih odnosa, jer neke situacije mogu narušiti vaš odnos. Zato se potrudite da stvari sagledate bistre glave i sabranih misli, kako ne biste povukli neke pogrešne poteze, i povredili ljude oko sebe.

loading...