On živi sa cimerima…

Već sa vrata se saplićeš o hiljadu pari patika, svuda naokolo leže prljave čarape, a u sudoperi bujaju egzotični oblici života. Na putu do njegove sobe si se već sudarila sa nekim pospanim likom u gaćama, iz kuhinje ti maše momak sa dredovima i pita kakvu kafu piješ, umalo da oboriš bong sa televizora dok skidaš jaknu, neki cvikeraš te požuruje da prođeš i psuje što je zbog tebe sad izgubio treći život i mora ceo nivo iz početka…

“Say hello to my little friend” – to je rečenica koju će verovatno izgovoriti kada prvi put pred tobom bude skinuo gaće. Momak je vlasnik sasvim prosečnog vršnjaka, za koga on veruje da je prava aždaja. Istina je da njegovom pakovanju ništa posebno ne fali i da je verovatno sasvim solidan u krevetu. Problem je samo u tome što mu je samopouzdanje mnogo veće od činjeničnog stanja.

reklame

muskarci koji dobacuju

On živi u garsonjeri veličine ormara

To je momak koji je od roditelja želeo da se odseli po svaku cenu. On ne trpi nametanje tuđeg reda i svoju slobodu ceni iznad svega. Uložio je veliki trud da svoj stančić sredi tako da bude udoban i funkcionalan do perfekcije.

Za ovog momka može da se kaže “mali, ali tehničar”. Naučio je da koristi maksimum od svega što ima. Nije za gledanje, već za delanje. Cenićeš svaki centimetar.

KAKVA MU JE GAJBA, TAKAV MU JE PENIS!

 

Kao da je bomba pala…

Otvara ti vrata sa slušalicom na uvetu, namigne i nestane negde u hodniku pre nego što stigneš da izustiš “Ćao”. Njega prosto zabole da pospremi, taman da mu princeza svemira dolazi u goste. Stan mu je takav da evo već pet minuta stojiš tačno na sredini i nikako da se usudiš da negde sedneš, jer ništa ne izgleda bezbedno. A ni on se nešto ne trudi da učini da ti bude udobnije. Sklonio je neke tanjire i gaće sa fotelje i nonšalantnim gestom pokazao da možeš tu da se smestiš, ne prekidajući telefonski razgovor.

Budi sigurna da njegov vršnjak viđa više vagina od prosečnog ginekologa i da je seks nešto što upražnjava potpuno usputno, kao što pojede sendvič kad je gladan, ili popije vodu kad je žedan. Momak je prirodno obdaren, ali i talentovan. Seks mu nikada nije bio tabu i nikada se time nije opterećivao. Njega nećeš moći tek tako da impresioniraš. Biće ti potrebno mnogo više od seksi veša i zavodničkog pogleda da zadržiš tog vojnika u uspravnom položaju.

KAKVA MU JE GAJBA, TAKAV MU JE PENIS4

Slike mu stoje malo nakrivo, a figurice su na podu…

Ovaj momak u gaćama krije čudovište. Devojko, beži odatle, beži i ne osvrći se…

besnopile.rs / inspiracija: elitedaily

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.