Od finih devojaka se očekuje da ne daju na prvom sastanku i da malo “tvrde pazar” pre nego što pristanu na igru “skrivanja kobasice”. Pa kako onda da znaš šta onaj izuzetno sladak momak, zbog kojeg se noćima prevrćeš po krevetu, krije u svojim gaćama?

Kako da budeš sigurna da nakon velikog uzbuđenja neće uslediti katastrofalno razočarenje kada dođe momenat da mu konačno otvoriš svoja “vratanca raja”?

Jedna gradska ribetina rešila je da podeli svoja isustva sa čitateljkama Besnog Pileta. Ona je primetila da izgled stana u kojem momak živi može mnogo toga da otkrije o stanju njegovog međunožja. Dakle nisu kola, već je gajba glavni pokazatelj da li se tamo dole krije njegov ponos ili jad.

Ako živi u momačkoj jazbini…

reklame

Sve je u njegovom stanu uređeno tako da asocira na seks. Prigušena svetla, debele zavese, krevet – jebodrom sa uvek svežom posteljinom, mini bar, Beri Vajt se sluša sa ploče… Već s vrata uviđaš da ovom momku ne nedostaje akcije u životu.

Ovo je, dakle, pravi igrač. Očekuj da mu je i tamo dole sve uvek sveže obrijano i namirisano. Taj momak svom vršnjaku posvećuje veliku pažnju i izuzetno je u tome detaljan. Dok na licu brada od par dana može da se toleriše, dole se tako nešto ne dešava ni za živu glavu.

KAKVA MU JE GAJBA, TAKAV MU JE PENIS!

Stan izgleda kao da se tek doselio…

Po ćoškovima bleje naslagane kutije, garderoba visi sa naslona stolice, a u kuhinji su samo najneophodnije stvari – džezva, par šoljica i otvarač za konzerve. Sve ukazuje na to da mu se život odvija oko kompjutera, a na kućištu stoji odgrizak pice dostojan pažnje arheološkog tima. Izgleda kao da se momak tek doselio, pa još uvek nije stigao da se otpakuje i uredi stan, ali na tvoje zaprepašćenje, on kaže da tu živi već 5 godina…

Ovo je jasan znak da momak u gaćama krije žbunje, šišarke i prašumu Amazonije, pa ako si ko prava amazonka ponela mačetu, navali slobodno… Možda i pronađeš anakondu.

KAKVA MU JE GAJBA, TAKAV MU JE PENIS1

Gajba mu izgleda kao hotelska soba

Nigde ni zrnca prašine. Sve je uglancano od iznemoglosti, nigde nabora, fleke… nigde traga da tu neko uopšte živi. Vrlo je moguće da redovno unajmljuje čistačicu, jer uopšte nije realno da jedno muško toliko briska i licka svoj životni prostor. Ma niko živ nije toliko uredan. Gajba izgleda više kao postavka za snimanje filma, nego topli dom.

Instinkt te ne vara – ovaj momak u životu nikada nije morao da podigne ništa teže od penkala, baškari se u lovi koju je verovatno nasledio i živi kao na filmu… onom za odrasle. Kada jednom padne klapa, budi sprema da tapšeš njegovom veličanstvu. Samo pazi, osetljiv je podjednako kao i porcelanski set šoljica za čaj kojim će te ponuditi tačno u 5 časova.

KAKVA MU JE GAJBA, TAKAV MU JE PENIS!

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.