Glas užitka

Ukoliko ćete za vreme pružanja oralnog užitka i sami ispuštati glasove užitka, to će doprineti njegovom uzbuđenju. Naime, s tim ćete mu dati do znanja da vas uzbuđuje pružanje oralnog užitka i da uživate i tome. Naravno, neka vaš glas bude prigušen, nemojte preterivati jer će zvučati “lažno”.

Male tajne velikih majstora

Kada pružate oralno zadovoljstvo svom partneru, to znači da se morate igrati s celim “paketom”, uključujući određena osetljivija područja penisa. Jedno od takvih područja je frenulum, odnosno područje koje se nalazi odmah ispod glavića penisa (izgleda u obliku slova “V“). Stimulišite to područje s ravnim i mirnim jezikom od korena penisa prema vrhu.

Kako da mu pružite najbolji oralni seks
Kako da mu pružite najbolji oralni seks

Njegovi klikeri

reklame

Njegovi “klikeri” možda jesu najosetljiviji deo koje će čuvati životom, ali ako znate s njima pravilno “rukovati”, možete mu pružiti mnogo zadovoljstva. Nežno ih dirajte, milujte i povlačite. Ali, budite vrlo oprezne. Nikad ih nemojte ni najmanje udarati, niti jako povlačiti. Nežno ih uzmite u ruku i vrlo nežno povucite prema dole za vreme pružanja oralnog zadovoljstva. Ili čekajte njegovo “veliko finale” te u tom trenutku uhvatite mošnice s kažiprstom i palcem oko njihovog korena i nežno ih povucite nekoliko puta kada doživi vrhunac.

Pronađite međicu

Oralni seks jednostavno ne može proći bez dodirivanja jednog od najosetljivijih mesta, a to je njegova međica koja se nalazi između mošnica i anusa. To je mesto na kojem se nalazi vrlo nežna i meka koža s mnogo živaca koje možete vrlo malo stimulisati – laganim masiranjem, pritiskom, golicanjem i tapkanjem. Probajte nekoliko varijanti pa vidite koja najbolje funkcioniše. U svemu što radite, budite nežni.

Duboko grlo

Muškarci jednostavno obožavaju “duboko grlo” što se tiče oralnog seksa, jer imaju osećaj kao da se radi o vagini uz jezik kao bonus. Kada izvodite “performans dubokog grla” penis vam ide dublje od otvora grla. Naravno, budite pažljivi jer ova radnja može vrlo lako izazvati povraćanje, zato pokušajte to učiniti opuštajući mišiće grla, te progutati nekoliko puta pre nego što dođete do svoje granice. Budite pažljivi i kontrolišite njegove pokrete, kako vam ne bi još trzajem gurnuo penis u grlo, jer to neće završiti povoljno za vas. Ako vam ne uspe, jednostavno morate vežbati, a svoj neuspeh popratiti smeškom…

Gutanje bez gutanja

Samo pružanje oralnog zadovoljstva muškarcu je dovoljno uzbuđujuće, pa zbog toga ne treba gutati spermu ako ne želite.

Osim toga, kada doživi vrhunac neće mu biti bitno što vi niste ništa progutali. Naravno, muškarci vole kada svrše ženi u usta jer tada doživljavaju neprekinutu stimulaciju za vreme orgazma, no ne bi vam smeli zameriti ako to ne učinite. Sve što trebate je nastaviti ručno stimulirati penis za vreme orgazma i partner će biti zadovoljan.

besnopile.rs / zena.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.