Kako da mu pružite najbolji oralni seks
Kako da mu pružite najbolji oralni seks

Kako da mu pružite najbolji oralni seks: Učinite sve da oralno zadovoljite svog muškarca, a nakon uspešno obavljenog posla skidaće vam “zvezde s neba” ili će bar vratiti “uslugu” istom merom.

 

Kako najaviti ovu temu? Vrlo jednostavno! Oralni seks ili felatio sastavni je deo seksualnog života većine odraslih, seksualno aktivnih osoba. Neke osobe uživaju u davanju oralnog zadovoljstva, a neke u primanju, ali kao i sve ostalo i za taj segment potrebno je određeno umeće koje se stiče praksom.

reklame

S obzirom da neki seksualni partneri nisu otvoreni u izražavanju svojih želja u krevetu, pa tako ni u onome što im više odgovara, to otežava posao zadovoljavanja partnera. Zbog toga nije na odmet pročitati i saznati možda koju skrivenu tajnu tog “umeća”. Dakle, devojke i žene, nakon što pročitate – prihvatite se posla! Učinite sve da zadovoljite svojeg muškarca. Ako učinite to kako treba, skidaće vam “zvezde s neba“…

Kako da mu pružite najbolji oralni seks
Kako da mu pružite najbolji oralni seks

Što vlažnije to bolje…

Jedno od najvažnijih pravila oralnog seksa je vlažnost. Kada se spustite “tamo dole”, započnite s lizanjem penisa od korena prema vrhu. Učinite to dva do tri puta, svaki put na drugom mestu, a nakon toga lagano stavite vrh penisa u usta i sišite, dok ga s rukom stimulišete (gore-dole), s čime ćete osigurati potrebnu vlažnost.

Najbolja pozicija za vas

Nakon što ste navlažili penis, vrlo je važna pozicija na kojoj se nalazite tokom pružanja oralnog zadovoljstva svom partneru. Neka vaš partner legne na leđa, jer ta pozicija vam omogućava pristup celom genitalnom području. Bolji pristup znači više zadovoljstva!

Kako da mu pružite najbolji oralni seks
Kako da mu pružite najbolji oralni seks

Najbolja pozicija za njega

Pola posla što se tiče uzbuđenja ćete odraditi, ako će on biti u dobroj poziciji da vas gleda dok mu pružate oralno zadovoljstvo. Zato kada ste npr na krevetu, pobrinite se da on bude u polusedećem položaju iz kog će moći da vas vidi “na poslu”. Sigurno će uživati u pogledu.

Druga dobra pozicija za pogled je da on stoji, a vi klečite. Treća pozicija je da vi ležite s glavom na uzvišenom položaju, a on da bude s kolenima sa svake strane vašeg torza i dopustite mu da iz te pozicije stavi penis u vaša usta.

Budite razigrani

Budite inovativni i razigrani. “Mučite” ga u dobrom smislu, odnosno, pre stavljanja penisa u usta, ližite, dirajte, radite sve osim “glavne stvari”. Ako želite pridodati njegovom uzbuđenju, primjer: prilikom samog početka predigre još dok na sebi ima odeću, pogledajte ga u oči i recite mu “želim te u svojim ustima” i počnite da ga skidate.

Možete, takođe, staviti penis između svojih grudi, makar se radi više o vizualnom zadovoljstvu nego osećaju. Kada ima još na sebi primer: donje rublje, spustite se ispod donjeg ruba bokserica i ljubite unutrašnji deo bedra, a dok ih skidate, ljubite i ližite oko penisa, tako dugo dok doslovno bukvalno moli da stavite penis u usta.

Kako da mu pružite najbolji oralni seks
Kako da mu pružite najbolji oralni seks

Kako ga držati?

Vaš palac i kažiprst mogu imitirati prsten za penis, jer je kombinacija pritiska i trenja najbolja kombinacija u oralnom seksu.

Dakle uhvatite kažiprstom i palcem koren penisa i malo eksperimentišite s jačinom pritiska i pomeranjem dok ne pronađete pravi “fazon”. Naime, kontinuirano pritiskanje i opuštanje penisa na trenutke će prekinuti dovod krvi u penis što će mu intenzivirati užitak, bez obzira šta radili s ustima. Ako mislite da nećete jedno i drugo moći dobro da uskladite, pokušajte s pravim prstenom za penis.

(nastavak na sledećoj trani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.