Ambiciozan je, ali čvrsto stoji na zemlji

Ljudi koji ne teže za nečim boljim u životu i nisu spremni da rade za to, osuđeni su na dosadno i pasivno prežljivljavanje. Nije poenta u tome da muškarac bude vizionar i sanjar s nemogućim snovima o tome kako će biti milioner ili da radi super plaćen posao već da njegov mozak radi, da želi uspeh radi ličnog priznanja svojih sposobnosti, napretka ali i kako biste zajedno ostvarili lagodniji život.

 

Fizički je aktivan

reklame

Njegova fizička aktivnost usko je povezana s time kako izgleda, ali i time koliko drži do sebe – svog izgleda i zdravlja. Ona je velik plus u ljubavnom životu, odličan izduvni ventil i hobi koji samopouzdana žena treba da ceni.

Moć muškarca nije ni u izgledu ni u parama: Pravog zavodnika čini nešto drugo

 

Inteligentan je, ali ne i drzak… Dobro, možda samo malo

Muškarac koji je inteligentan, brz i mudar, svakako je partner kojeg bi žena trebalo da zadrži u životu. Lepo je razgovarati, raspravljati i dobijati savete od nekog pametnog, ali sve dok on nije umišljen i ne nameće svoje mišljenje. Biološki smo programirani da cenimo i divimo se inteligenciji pa i određenoj (ali umerenoj) dozi drskosti koja otkriva samopouzdanje i zaigranost.

 

Zna kako da vas nasmeje

Ako muškarac ne može da vam izmami osmeh na lice i da vas oraspoloži, taj odnos nema smisla i bolje ga je odmah okončati. Humor i pozitivan stav osobine su partnera za ceo život i najvažnije oružje u zajedničkom životu s kojim ćete se boriti protiv rutine, nesreća, stresa…

Još uvek si mu samo devojka: Evo zašto on nikako da te oženi

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.