Ako držiš do sebe, izlazićeš samo sa ovakvim muškarcima

Ako upoznate tipa koji je snažan, ali ne mora uvek da bude najpametniji, ima dozu drskosti i samopouzdanja ali vas voli – nemojte ga pustiti iz ruku!

Žene, muškarca s ovih 11 vrlina nemojte da pustite iz svog života!

Dok vas gleda, zaista vas gleda

Ako vas muškarac gleda pravo u oči i sluša – to je znak istinskog zanimanja. Učestvovanje u razgovoru i postavljanje podpitanja odaje njegov interes – on želi da zaviri u žensku dušu, da shvati kakva je ona osoba. Njemu nije interes samo fizički kontakt niti mu žena služi samo kao dodatak, on želi partnerku koju ceni.

zavođenje ljubav
Image courtesy of marin at FreeDigitalPhotos.net

Dobar je, ali ne daje da ga drugi gaze

reklame

Postoji agresivan tip muškaraca koji svojim stavom i ponašanjem odaju kako misle da su bolji od svih drugih. S druge strane, postoje muškarci pasivnog karaktera i slabe volje koji se silom trude da ih drugi prihvate pa uvek slede druge. Najvredniji je muškarac koji objedinjuje to dvoje – on ima meru između poniznosti, ali i samopouzdanja. Njegovo je srce nežno, ali može da bude brutalan i delotvoran u bitkama koje treba da bije.

 

Zna da kuva

Pritom se ne misli da on treba da bude vrhunski kuvar, impresivno je da zna osnove kuvanja, kako bi naposletku mogao sam sebe da prehrani. Osim što ljubav ide kroz želudac, kulinarska veština je pokazatelj njegove snalažljivosti, kao i volje da s vama deli i druge kućne zadatke, bez mačo stavova, već sa željom da se poslovi što pre obave i raspodele kako bi zajedno mogli da uživate.

KAFANSKA PSIHOLOGIJA

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.