Voli vas svim srcem

Ovo je daleko najvažnija vrlina muškarca kojeg bi trebalo da imate kraj sebe ceo život. Prava i dugotrajna ljubav nije nešto što može da se odglumi, ali ni prikrije. Otkriva se u pogledu, načinu na koji vas dodiruje, brine, savetuje. Takva ljubav rađa osećaj sigurnosti, otklanja strah i ljubomoru i sa sobom nosi zajedničku budućnost.

 

reklame

 

Spreman je da popusti

Postoji puno muškaraca, naposletku kao i žena, koji u svemu moraju da budu prvi, u pravu, najpametniji. Muškarac koji ponekad zna da popusti, odustane od rasprave ili je ni ne započinje jer unapred zna da ona nema smisla i donosi samo nemir u kući, mudar je muškarac kojeg bi svaka žena bila srećna da ima kraj sebe.

Šta žene cene na muškarcima / Najidealnija veza

Tu je ako vam je potreban

Dobar muškarac i partner ne beži na prvi znak problema, od bolesti do smrtnih slučajeva u porodici kroz sve što pogađa ljude kroz život. On želi da pomogne, a ako ne zna i ne može, potrudiće se da bude barem rame za plakanje – to je pravi oslonac u životu koji daje nadu da će biti bolje.

 

Zna da bude nesebičan

Ovo se može primeniti na gotovo svako životno područje. Muškarac kojem je važno i stalo da je njegova partnerka srećna neće biti sebičan. Osim toga, žene vole džentlmensku ideju žrtvovanja za damu – bilo da joj daje poslednji griz sendviča ili pruža svoju jaknu ako joj je hladno.

Muške gluposti i ženska posla

24sata.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.