Dnevni horoskop za 18. mart 2018

Usne u neonskim nijansama, intenzivna plava senka, šljokice, bronzeri… Uprkos najnovijim modnim diktatima koji su vas očarali, velika je verovatnoća da ćete prateći pojedine trendove oterati muškarca koji vam se dopada.

Najgori pokloni koje možeš da daš ženi

Pripadnice lepšeg pola oduševljeno prihvataju nove stilove u šminkanju, ali muškarci nisu naklonjeni baš svim trendovima. Šta jači pol nikako ne voli da vidi na devojci?

reklame

Teški slojevi podloge, pudera i bronzera u vrhu su liste. Zapravo, momci ne vole da registruju puder uopšte. Ako ga ima toliko da ga i oni primećuju, definitivno ste preterali.

svekrve i tašte

Urednik britanskog muškog časopisa Maksim (Maxim) Nik Leftli smatra da su slojevi pudera krajnje odbojni i da niko ne želi da ovlaš poljubi devojku u obraz i da završi sa puderom na usnama.

Ujednačen ten je jedno, ali ako imate čitavu paletu nijansi na licu, sigurno će vas primetiti i zapitati šta vam se desilo.

MALA ŽENA NA SVE SPREMNA! - Muškarcima je slađe manje pakovanje?

„Nikad mi nije bilo jasno kako neke žene uopšte uspeju da imaju lice u dve nijanse, kao da se šminkaju u mrklom mraku”, oštro je rekao Džejms Oliver Kari, jedan od urednika u Maksimu. „Manje mi smeta čak i kada se čelo i nos malo sijaju nego ta upadljivo neujednačena boja. Nos i obrazi bi trebalo da budu u istoj boji.”

50 razloga da budeš zadovoljna bez njega

Još jedna „sitnica” od koje muškarci beže na „puškomet” je karmin u neonskim nijansama. „Električni” tonovi na usnama ove sezone su moderni, ali njega nikako nećete očarati intenzivnim narandžastim ili roze karminom.

(nastavak teksta na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.