Ljubavni horoskop za oktobar 2018

Ponekad je čak i posle nekoliko sastanaka teško znati šta stvarno misli o vama.

Imate utisak da šalje dvosmislene poruke, jednog trenutka vam se čini kao da želi da kaže da mu se dopadate, a onda nestane i ne javlja se nekoliko dana.

I onda muškarci kažu da su žene komplikovane! Možda su u pravu, ali kako da saznate da li mu se dopadate. Postoji nekoliko načina da se utvrdi da li ste mu zapravo zapali za oko… ili samo pokušava da bude fin.

reklame

Evo 5 najvažnijih signala…

Česti kontakti

Pokušava da stupi u kontakt sa vama što je moguće češće. Nije slučajnost. Ako pokušava da kontaktira sa vama često, to je dobar znak da ste ostavili sjajan utisak i da mu se dopadate.

Piše vam SMS poruke

Činjenica je da žrtvuje svoje vreme da bi mogao da vam pošalje nekoliko rečenica i ovo bi trebalo da vam da razlog za razmišljanje. Tri tekstualne poruke dnevno je stvarno dobar rezultat!

Nauka potvrdila, SEKSTING MOŽE DA TI UNIŠTI VEZU, a evo i zašto

Tokom razgovora vas gleda pravo u oči

Da li ste pronašli momka koji nije povezan sa ekranom svog telefona? To je vrsta u izumiranju i ako vas sve vreme gleda u oči ne dozvolite da ova sreća ode od vas!

Smeje se, ali iskreno

Lako je zaključiti da li je osmeh spontana reakcija ili samo način da bude ljubazan prema vama. Ako pokazuje zube dok se smeje, a njegove oči sijaju nekim posebnim sjajem ovo je odličan znak da ste mu i te kako zapali za oko.

Slučajni dodiri

(Ne) slučajno i iznenada vas dodiruje rukom. Ne verujemo u čuda, ali mi znamo jednu stvar: to definitivno nije bilo slučajno. Očigledno želi da stupi u kontakt sa vama i budite sigurne u to. Sad samo ostaje da upitate sebe – da li je on to što želite?

zenskimagazin.rs

loading...