4 načina da se muškarac zaljubi
4 načina da se muškarac zaljubi

4 načina da se muškarac zaljubi: Prestanite da trčite za njim i da konstantno držite govore, ako želite da dođete do njegovog srca.

U ljubavi je možda pravilo da pravila nema, ali postoje neke stvari koje su uvek za i protiv uspešne veze. Zato, imajte na umu šta je poželjno ponašanje, zbog kojeg ćete porasti u njegovim očima i osvojiti srce skoro svakog muškarca.

1. Ne trčite za njim

Dozovolite muškarcu da “zasuče” rukave i zaradi vašu naklonost i poštovanje. Muškarci vole da se staraju o ženama, a kada mogu biti ženi na usluzi, oni se osećaju vredno i muževno. Kada trčite za muškarcem i kada samo vi održavate vezu, onda on neće imati potrebu za odgovornošću i želju da vas zadovolji. Većina muškaraca se ne oseća prijatno kada žena obavlja sve poslove. Oni se ili ulenje oko produbljivanja veze ili odu.

MUŠKARCIMA JE OVO ROMANTIČNO: Dame, verovale ili ne, na ove stvari njih pucaju emocije

4 načina da se muškarac zaljubi
4 načina da se muškarac zaljubi

2. Kažite ono što mislite i mislite to što kažete

4 načina da se muškarac zaljubi: Najbrži način da vas on zavoli jeste da “zaradite” njegovo poštovanje i divljenje. Potrebno je da uspostavite granice i da ih se držite. Nemojte razmišljati šta i kako treba reći i bojati se da će te on ostaviti zbog nečega što si rekla. Ukoliko želiš da provodite više vremena zajedno, da češće ili ređe imate odnose, da se češće čujete – jednostavno mu to recite. Uvek je najbolje da budete iskrene, otvorene i direktne. Kažite šta mislite i mislite to što kažete.

3. Prestanite da pričate i počnite da slušate

reklame

Obično žene imaju puno toga da kažu oko bilo koje teme. Želite često da muškarcu ispričate skoro sve svoje probleme ili da vodite glavnu reč u svađi. Međutim, i njima je potrebno pravo glasa. Ali, lepši pol zna da propusti njihove signale za razgovor, jer su oni suptilniji. Muškarac nikada neće reći: “Da li možeš da me sasluša?” Ali, on očajnički želi da ga saslušate kada nešto priča ili kada mu je potreban savet. Potrebno je da prestanete da telefonirate, lakirate nokte, peglate i da mu se posvetite. Ukoliko mu to stavite do znanja, on će vas još više ceniti i definitivno voleti.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.