Privući pogrešnog muškarca nije nikakva mudrost, ali privući onog pravog… E, to je već malo kompleksnije. Ne znamo gde se nalazi tvoj, ne znamo kako izgleda, ali znamo šta prvo moraš da uradiš da bi jednom privukla nekog ko te zaslužuje – korak po korak i frajer će doći sam od sebe.

 

Zavoli svoje telo

I strije i celulit i sve što ti se ne sviđa. Ako zavoliš svoje mane, one će u tvojim očima postati vrline, a tvoj će novi stav privući frajera koji te možda čak i zaslužuje.

reklame

Nauči da napališ samu sebe

Ako ti ne znaš, kako očekuješ da će on znati? Naravno da muškarci znaju šta rade kad je u pitanju žensko telo, ali pravi frajer želi da nauči još, od tebe, a to ne može ako sama nisi naučila.

devojka seksi

Nauči da se prepustiš

Nekim je ženama prepuštanje u ruke muškarca noćna mora jer misle da tako gube moć. Pravi muškarac će hteti da mu se prepustiš, nezavisno od toga koliko si inače jaka. To je nešto što snažne žene ponekad moraju da uče od nule.

Naglasi svoje prednosti

Znati svoje vrline je jedno – znati ih naglasiti i iskoristiti je sasvim druga stvar. Neki će frajeri misliti da si umišljena ili nepristupačna ako im jasno daš do znanja da si svesna svojih vrlina, no to ionako nisu frajeri koji te zanimaju. Pravi muškarac ceni ženu koja se ne boji da pokaže čime raspolaže.

index.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.