Ako ste danas depresivni, niste vi krivi: Došao je tužni ponedeljak!

U proseku imamo sedamdeset godina života. Dvadeset godina provedemo učeći o ljudima, poslu, ljubavi, novcu i pravljenu grešaka kako bi preostalih pedeset godina bilo fantastično. Poslednjih deset godina života provodimo usporavajući. Dakle, ostaje nam četrdeset godina da živimo život koji istinski volimo.

 

Eliminisanje sledećih stvari pomoći će vam da živite mnogo srećniji i prijatniji život.

Odbacite negativne ljude oko sebe

reklame

Svi imamo oko sebe negativne ljude i veoma je lako reći da ih “eliminišete”, ali potrebno je da pronađete način da to uradite. Ali, verujte, jednom kada to uradite, imaćete osećaj kao da vam je neko skinuo ogroman teret s leđa.

Dostojanstvene žene

Nemojte da brinete o greškama koje ste napravili

Iako zvuči pomalo kao kliše, ipak je činjenica: greške koje ste napravili u životu služe kao podsetnik na ono što ne treba da radite u budućnosti. Niko, ali baš niko, nikada nije uspeo u životu a da nije imao par padova ili neuspeha.

 

Zaboravite na prošlost

Možete li da se vratite kroz vreme i da promenite prošlost? Naravno da ne možete. Što više razmišljate o prošlosti, vaš um sve više počinje da živi u tom vremenu pa može da bude veoma teško vratiti se životu u sadašnjem vremenu i radovati se budućnosti.

negativna energija

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.